Dagens namn: Patrik, Patricia
Årets bästa sajt. Årets nyhetssajt. Årets Dagstidning digitalt.

AFTONBLADET I DAG: 09.30 LIVE ”Let's dance”-repet 11.30 TV TV-domarna, nytt avsnitt 14.00 LIVE Hovrättsdom för styckmordet på Vatchareeya 19.00 LIVE Allsvenskan 19.00 LIVE Tre Kronor-Danmark, träningsmatch hockey. 21.30 LIVE Real Madrid-Barcelona

PLUS  

”Eländet förde mig samman med GW”

PLUS STOR INTERVJU Lotta Lundgren om sin vänskap med ”landets populäraste person”: Få har sett mig i långkalsonger så mycket som Leif

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Fem studenter höggs ihjäl på fest – polis son gripen

Fem studenter höggs ihjäl på en hemmafest nära ett universitet i den kanadensiska staden Calgary natten till tisdagen lokal tid. Offren är mellan 22 och 27 år gamla. En 22-årig man som kom till festen efter att han var färdig med sitt skift på en livsmedelsbutik ska ha tagit fram en stor kniv och huggit ned de fem studenterna. Mannen är son till en polismästare i staden.

Misstänkta USA-vapen hos Syriens rebeller

Syrienkriget Vad som tycks vara USA-tillverkade raketgevär syns i händerna på syriska rebeller på videoklipp som vapenexperter granskat. Raketgevären liknar modellen BGM-71 TOW som används mot stridsvagnar och de kan ha levererats via ett tredje land – till exempel Saudiarabien – med USA:s samtycke, skriver Reuters. Om uppgifterna är korrekta innebär det att konflikten internationaliserats ytterligare när det även kommer rapporter om att regimtrupper har ryska raketer och drönare från Iran.

Franskt laboratorium tappar bort Sars-virus

Ett franskt laboratorium med högsta säkerhetsklass har tappat bort inte mindre än 2 349 behållare innehållande det dödliga Sars-viruset, skriver franska medier. Det var under en rutinmässig inventering som anställda upptäckte att provrören saknades. Den franska motsvarigheten till Läkemedelsverket kallades in men inte heller de har kunnat lösa mysteriet. Laboratoriet säger att allmänheten inte behöver oroa sig för att viruset ska smitta någon.

SENASTE NYTT
Om Aftonbladet
TV
AFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida