Dagens namn: Ebba, Ebbe
Årets bästa sajt. Årets nyhetssajt. Årets Dagstidning.
VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Dödshot mot enda vittnet till mordet på Nemtsov

Mordet på Boris Nemtsov Den enda personen som trätt fram som vittne efter mordet på regimkritikern Boris Nemtsov i Moskva förra veckan, flickvännen Hanna Durytska, har dödshotats, skriver nyhetsbyrån AP. Det är åklagarmyndigheten i Ukrainas huvudstad Kiev som säger att Durytska, som lämnade Ryssland efter mordet, har fått beskydd efter hoten i ett uttalande.

Nasa: Mars var en ideal planet för liv i rymden

Den ogästvänliga ökenplaneten Mars har varit delvis täckt av vatten, med upp till en mil djupa oceaner. De nya slutsatserna kommer från forskare på den amerikanska rymdmyndigheten Nasa. Uppgifterna revolutionerar synen på Mars, från en död planet till en närmare ideal planet för utomjordiskt liv, skriver The Independent. Mars var täckt av vatten för omkring 4,3 miljarder år sedan.

Nordkoreansk diplomat greps med 27 kilo guld

Tullmyndigheter i Bangladesh har gripit en nordkoreansk diplomat som försökte smuggla in guld till ett värde av nästan 12 miljoner kronor, skriver nyhetsbyrån Reuters. Diplomaten greps på Dhakas flygplats när han vägrade låta tullen scanna hans väska. Mannen ska ha sagt att han inte hade något värt att visa upp. Den nordkoreanska diplomaten har släppts men Bangladesh ska väcka åtal, skriver Reuters.

SENASTE NYTT
TVAFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida