Dagens namn: Esaias, Jessika
Årets Dagstidning 2015.
VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Ville rädda suicidal pojkvän – blev själv ihjälkörd

En kvinna i Texas försökte på USA:s nationaldag rädda sin pojkvän som försökte ta livet av sig genom att lägga sig mitt på en väg. När kvinnan försökte dra bort honom från vägen blev hon själv påkörd av först en bil, sedan en annan. Enligt polisen var vägen helt mörklagd vid tillfället och pojkvännen har tagits in för krisbehandling efter händelsen.

IS-flickans svar på attacken i Tunisien: ”LOL”

Brittiska IS-flickorna En av de tre brittiska skolflickor som rymt till Syrien för att ansluta sig till terrorgruppen IS, hånar i ett sms offren för hotellattacken i Tunisien. ”LOL”, skriver hon till en journalist för brittiska Mail on Sunday, som utger sig för att vara en brittisk tonåring som också aspirerar på att bli jihadist.

Glömde bort sin bebis – hon drev ut på öppet hav

En tio månader gammal bebis flöt ut på öppet hav i Turkiet efter att föräldrarna glömt henne i flytringen, rapporterar Sky News. Den lilla flickan hade drivit ut en kilometer från stranden när kustbevakningen räddade henne. Den dramatiska händelsen utspelade utanför Ayvacik i nordvästra Turkiet i fredags. Enligt uppgifter i lokala medier upptäckte föräldrarna att deras barn var borta först när räddningsinsatsen inleddes, skriver Sky News.

Digitala livet
I samarbete med logo-teliaTelia
SENASTE NYTT
TVAFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida