Dagens namn: David, Salomon
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
OBS! Viktigt meddelande till våra läsare om bluffartikel

En miljon britter: ’Ge oss ny chans att rösta om EU’

tv+text Kräver andra omröstning: ”Få röster” Officiell sajt kraschade

”När mamma dog grät jag i min cell”

PLUS Bandidostoppen ångrar inget – utom att han inte sa hejdå till sin mor Sprängde vittnens bilar ”Är en vanlig kille” ”Inte blivit ’pussy’”

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Väljare ångrar brexit: ”Nu har våra ögon öppnats”

Lämna-sidans seger Flera britter uttrycker nu ånger över att de röstade för att Storbritannien ska lämna EU, rapporterar flera medier. Mandy Suthi säger till tv-kanalen ITV att hela hennes familj röstade för brexit men att de nu önskar att de fått göra om sitt val. – Nu har våra ögon öppnats. Vi ser vad som verkligen händer, säger hon. En del väljare anser att de blivit lurade. ”Jag röstade personligen för att lämna därför att jag trodde på de här lögnerna och jag ångrar det mer än något annat, jag känner mig bokstavligen rånad på min röst”, skriver en Twitteranvändare. Kommentaren kom efter att Ukip-ledaren Nigel Farage i en morgonsoffa i tv erkänt att pengarna Storbritannien tidigare gett till EU inte alls ska gå till sjukvård som utlovat. ”Det var liksom huvudskälet till att jag röstade för att lämna, nu önskar jag att jag inte gjort det”, skriver en annan Twitteranvändare.

”Hatar invandrare mer än de älskar sina barnbarn”

Lämna-sidans seger De unga ville stanna – deras föräldrar lämna EU. Enligt en undersökning från Yougov röstade 75 procent av väljarna i åldrarna 18–24 för ett fortsatt EU-medlemskap, medan 59 procent av väljarna över 65 år stödde ett utträde. Och nu rasar brittiska ungdomar mot sin föräldrageneration. Under hashtaggarna #notinmyname, #notmyvote och #whathavewedone ondgör sig EU-anhängare över valresultatet. ”Förkrossad och fylld av misstro. Självständighetsdag? Inte i mitt namn”, skriver en Twitteranvändare. ”Det visar sig att pensionärerna hatar ’invandrare’ mer än de älskar sina barnbarn”, skriver en annan.

Bebis lämnad att drunkna – mamman ”var förhäxad”

En kvinna som hävdade att häxkonster gjorde att hon lämnade sitt barn att drunkna på en strand i norra Frankrike har dömts till tjugo års fängelse. Det rapporterar AFP. Kvinnan riskerade livstids fängelse men straffet mildrades eftersom hennes omdömesförmåga anses ha varit nedsatt vid tillfället. Den franska domstolen har även beslutat att den 39-åriga kvinnan ska få psykiatrisk behandling. Kvinnan har erkänt att hon i november 2013 reste från sitt hem i närheten av Paris till staden Beck vid den Engelska kanalen med målet att dränka sin 13 månader gamla bebis.

SPRINGSTEEN I SVERIGE

Åkte på kryssning – Bruce kvar på land

TV+TEXT Springsteen har landat Här möter han fansen vid hotellet

SENASTE NYTT
KOLUMNISTER

Staffan Lindberg

Om Aftonbladet
TVAFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida