Dagens namn: Botvid, Seved
Årets bästa sajt. Årets nyhetssajt. Årets Dagstidning digitalt.
EXTRA

Nytt väderkaos: ’Behöver båt för att ta sig fram’

SMHI varnar: Kraftiga åskoväder Översvämningar Hagel

PLUS När du vill veta mer

– Så blev jag av med vuxenaknen

PLUS Michael, 29: ”Det enda som gett resultat” Läkarens tips: Så skyddar du dig Under sommaren är besvären som allra värst

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Sarah Palin lanserar egen tv-kanal

”The Sarah Palin Channel” är den före detta vicepresidentkandidaten och guvernören i Alaskas senaste projekt. Enligt Palin är tv-kanalen, som kan prenumereras på online, utan ”mediafilter” och kommer visa en reality-serie om Palin-familjen samt nyhetsfokuserade program där Palin själv kommenterar. ”Vi kommer tala om de frågor som mainstream-media vägrar ta upp”, säger Palin i ett uttalande på sin hemsida.

Missil träffade lekplats och Gazas största sjukhus

Israel–Palestina-konflikten Flera raketer slog ner i Gaza på eftermiddagen. En träffade Shifajsukhuset, som är Gazas största. En annan en lekplats där flera barn dödades. Nu skyller Hamas och Israel på varandra om vem som sköt raketerna. Enligt NBC-korrespondenten Ayman Mohyeldin har minst 30 personer, bland dem barn, förts in till Shifasjukhuset efter misstänkta israeliska bombardemanget som träffat sjukhuset och flyktinglägret i området. Samtidigt ska israeler ha skadats och dödats i en raketattack vid ungefär samma tidpunkt.

USA tappade bort 750 000 vapen i Afghanistan

Våldet i Afghanistan Tre kvarts miljoner vapen har USA skickat till Afghanistans armé och polis sedan 2004. Men enligt en ny rapport från särskilda generalinspektören för Afghanistans återuppbyggande, SIGAR, vet ingen vart vapnen tagit vägen. ”USA skickar vapen som riskerar att stjälas, tappas bort eller missbrukas”, lyder rapporten. Enligt rapportförfattaren John Sopko finns det stor anledning till oro: – Amerikanska skattebetalare har betalat för vapen som kan hamna i händerna på terrorister och döda amerikanska trupper och civila.

SENASTE NYTT
TV
AFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida