Dagens namn: Markus
Årets bästa sajt. Årets nyhetssajt. Årets Dagstidning digitalt.

AFTONBLADET I DAG 11.30 TV Oj, vilken vecka, nytt avsnitt 19.00 LIVE Örebro-Åtvidaberg, IFK Göteborg-Falkenberg 20.00 LIVE Lets Dance

PLUS  

Superbilder med din mobiltelefon

PLUS Bingo Rimérs fotoskola: Vanligaste misstagen Instagramtips Så tar du en supersefie Tävla om plats i fotoskola, värde 3 000 kr

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Långt förhör med Breivik stulet från polishuset

Ett 42 sidor långt och känsligt förhör med den terroristdömde Anders Behring Breivik har försvunnit från ett låst kontor på polishuset i Oslo i augusti 2011, rapporterar flera norska medier. Breiviks advokater kände inte till försvinnandet och polisens specialenhet menar att polisanställda kan ligga bakom stölden. – Detta är en möjlig straffbar handling begånget av polisanställda, säger specialenhetens ledaren Jan Egil Presthus till Dagavisen.

USA varnar: Nordkorea förbereder kärnvapentest

Nordkorea verkar förbereda sig för ett fjärde kärnvapentest och det bara timmar innan USA:s president Barack Obama landar i Sydkorea. Uppgifterna kommer från ett institut för Koreastudier på Johns Hopkins-universitetet i Washington DC och liknande rapporter har nyligen kommit från Sydkorea.

Klättrare överger Everest efter lavinen

Dödslavinen på Mount Everest Flera grupper med guider och klättrare har i dag börjat packa ihop sina läger vid Mount Everest utan att ha försökt nå toppen på världens högsta berg. Efter lavinen som dödade 16 personer förra veckan har de nepalesiska myndigheterna gått med på att förlänga klättrarnas tillstånd så att de kan återvända inom de närmsta fem åren. – De flesta av oss vill inte klättra det här året. Vi har förlorat många fina människor och vill hedra dem, säger guiden Tashi.

SENASTE NYTT
Om Aftonbladet
TV
AFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida