Dagens namn: Tomas
Årets bästa sajt. Årets nyhetssajt. Årets Dagstidning digitalt.
VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Flygresenär ville ha luft – öppnade nödutgången

En kinesisk man i 50-årsåldern som aldrig tidigare hade flugit öppnade nödutgången till flyget eftersom han ville ha ”frisk luft” när planet var på väg att lyfta. Flera chockerade medpassagerare tog bilder av händelsen som spridit sig i sociala medier. Det finns en växande oro i Kina för hur kinesiska resenärers beteende påverkar bilden av landet, särskilt när de reser utomlands, skriver The Guardian.

Kafferosteri beställde bönor – fick 33 kilo kokain

Ett kafferosteri i Berlin hade beställt kaffebönor från Brasilien. När paketet anlände visade det sig vara fyllt av något helt annat, nämligen 33 kilo kokain. Det skriver nyhetsbyrån AP. Personalen på företaget anmälde händelsen till polisen, som nu ska utreda vem som skickade leveransen och hur den hamnade på kafferosteriet.

Fejkade hjärtattack – stal kundvagn med leksaker

En 27-årig man fejkade en hjärtattack i en Walmart-butik i Florida, så att hans partner skulle kunna stjäla leksaker. Det visar bilder från en övervakningskamera, skriver nyhetsbyrån AP. De två männen kom till butiken tillsammans och fyllde en kundvagn med leksaker, bland annat en surfplatta för barn och en barbiebil. Vid utgången föll 27-åringen ner på golvet och grep tag i sitt bröst. Under tiden han fick hjälp flydde den andre mannen med kundvagnen. Männen greps senare av polis.

SENASTE NYTT
KOLUMNISTER
TVAFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida