Dagens namn: Georg, Göran
Årets bästa sajt. Årets nyhetssajt. Årets Dagstidning digitalt.

AFTONBLADET I DAG 19.00 LIVE-TV Partiprogrammet, gäst Göran Hägglund 20.45 LIVE Real Madrid-Bayern München, CL-semi

PLUS  

Huskurerna som faktiskt fungerar

PLUS LISTA Honung på såret och vitlök i örat? Tv-läkaren reder ut vilka kurer som funkar Dessutom: Bästa tipset mot magsjuka

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Domare avgör om Manning får heta Chelsea

Senare i dag kommer en domare att besluta om Wikileaks-läckan Chelsea Manning ska få byta namn. Manning döptes till Bradley Edward men i samband med att hon nu vill betraktas som kvinna så vill hon byta namn till Chelsea Elizabeth. Manning avtjänar ett 35-årigt straff för att ha läckt dokument till Wikileaks.

Lavrov hotar : ”Vi kommer att slå tillbaka”

Konflikten i Ukraina Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov säger i en intervju med den statskontrollerade kanalen Russia Today att landet kommer att ”slå tillbaka” om dess intressen hotas. – Det finns inget skäl att inte tro att amerikanerna håller i trådarna, var Lavrovs analys kring utvecklingen i Ukraina.

13-åring smittad av mers-virus – 81 har dött

Nya mers-viruset Det sarsliknande viruset mers har fortsatt att spridas. Inom loppet av två dagar har ytterligare elva personer insjuknat i Saudiarabien där smittan först upptäcktes. En av dessa är en 13-årig flicka i hamnstaden Jeddah. För några dagar sedan upptäcktes även fyra fall i Egypten. Totalt är nu antalet smittade uppe i 272, varav 81 har avlidit.

SENASTE NYTT
Om Aftonbladet
TV
AFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida