Dagens namn: Sven
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
TRIPPELMORDET I IMATRA

’Förstår inte att det har hänt här’

tv+text Folk samlas utanför restaurangen Vuoksenvahti där tre sköts till döds ”Jag är i chock. Finns inga ord” ”Hade kunnat vara med dem”

Skräckfåglarna går till attack – får fly i panik

tv Måste gömma sig när kalkonerna tar sats

Gifte sig i SVT – så ska bebisjulen firas

PLUS Livet efter ”Gift vid första ögonkastet”: ”Värre än i tv”  Sanningen om kattlåde-hånet ”Gör ont”  Har fått ett kärleksbarn

Hultqvist positiv till ”Mad Dog”: Bred erfarenhet

tv+text Sveriges försvarsminister förutsätter att USA kommer att hjälpa Sverige i en väpnad konflikt - även med Trump som president

Nya 4K-tekniken för 55-tum och större –undvik lyxmodellen

PLUS TV-GUIDE55 tum och ÄNNU större Priser  Checklista med nya tekniken  Här är smartaste köpen – mest värde för priset

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Förbjuder rökning i bilen – när barnen är med

I morgon måndag träder en ny lag i kraft i Skottland som förbjuder människor att röka i bilen när barn under 18 är med. De som bryter mot lagen riskerar böter på motsvarande 12 000 kronor. – Det är helt enkelt inte säkert att röka när barn är i bilen. Det kan bildas farligt höga halter av kemikalier, även på kortare resor, säger Aileen Campbell, hälsominister i Skottland.

Falsk ambassad i Ghana stoppad efter 10 år

Myndigheter i Ghana har stängt ned en falsk amerikansk ambassad som varit verksam i huvudstaden Accra i över tio år, skriver Ghana Business News. Den falska ambassaden utfärdade äkta visum till USA som den fått tag på genom bedrägeri, samt falska visum och falska ID-dokument, för 6 000 dollar styck. Den ska ha drivits av ett kriminellt gäng som hissade den amerikanska flaggan utanför byggnaden tre gånger i veckan. Enligt myndigheter i Ghana hängde ett porträtt av Barack Obama i ett av rummen i den falska ambassaden.

Putins hyllning: ”Trump är en smart man”

Omvärldens reaktioner USA:s blivande president Donald Trump verkar vara en klyftig man. Det säger Rysslands president Vladimir Putin som hoppas på en bättre relation mellan länderna. – Att han har lyckats så väl med sitt företagande tyder på att han är en smart man. Och om han är det så kommer han ganska snabbt förstå att det här är ett ansvar på en annan nivå. Och vi förutsätter att han kommer att agera utifrån detta, säger Putin i en intervju i tv-kanalen NTV.

Så söker Hanna, 30, sexdejter på nätet

PLUS ”Sexsajterna har gjort mitt liv bättre på alla sätt” Så sexdejtar svenskarna via nätet Experten: Tänk på detta

SENASTE NYTT
Om Aftonbladet
TVAFTONBLADET