Dagens namn: Olof
Årets bästa sajt. Årets nyhetssajt. Årets Dagstidning digitalt.
VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Texasbo misstänks ha skickat 500 falska giftbrev

En 66-årig man i Texas är misstänkt för att ha skickat hundratals brev med vitt pulver i. Breven var adresserade till president Obama, medlemmar ur kongressen, hotell nära Super Bowl-arenor, företag och skolor. Även om inga av breven innehöll verkligt gift blev de ändå föremål för utredningar.

Flyktingar tar skydd i presidentens lyxpalats

Konflikten i Ukraina Tiotusentals människor har drivits på flykt i Ukraina. Ett nittiotal av dem har funnit skydd på en oväntad plats, i den avsatte presidentens palats. Efter folkresningen i Kiev då presidenten Janukovytj flydde till Ryssland har lyxresidenset, som bekostades med skattepengar, stått obebott. Ägornas privata zoo, skjutbana, ridstall och guldpläterade interiör blev ett populärt utflyktsmål. En av de flyktingar som fått tillfälligt boende i palatsets personalbostad är Julia Velitjko. – Vi tyckte att det var bättre att ge sig av med våra tre barn än att sitta gömda i en källare hela tiden, säger hon till DN.

Spindelman i slagsmål med poliser i New York

När polisen hotade att gripa mannen i spindeldräkten gick han till attack. Efter ett kort knytnävsslagsmål fick poliserna ner honom på marken och handfängslade den maskerade 25-åringen. Bråket på Times Square i New York ska ha börjat med att spindelmannen krävt pengar av personer han poserat på bild med, varpå poliserna gått emellan.

SENASTE NYTT
TV
AFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida