Dagens namn: Elias, Elis
Årets bästa sajt. Årets nyhetssajt. Årets Dagstidning digitalt.
PLUS  

En splitterny Ferrari – för 8 889 kronor

PLUS lite kostar lyxprylarna för Sveriges rikaste Kolla jämförelsen med landets vanligaste löntagare  Så lite märks lyxköpen på kontot

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Ukraina inför reseblockad mot ryska män

Krisen i Ukraina Män i åldrarna 16-60 får inte resa in i Ukraina från Ryssland. Det säger ryska flygbolaget Aeroflot till sina passagerare i dag. ”Alla manliga ryska medborgare mellan 16 och 60 kommer nekas inträde till Ukraina”, skriver Aeroflot enligt nyhetsbyrån AFP.

Snowden frågade ut Putin i direktsänd tv

Putins frågestund Under Putins årliga frågestund pratade han med NSA-läckan Edward Snowden via videolänk. Snowden frågade Putin om det han vet bäst: Hur ser den ryska massövervakningen ut? – Mr. Snowden, du är en före detta agent, en spion. Jag brukade jobba för underrättelsetjänsten så vi kan prata samma språk, sa Putin för att sedan konstatera att Ryssland varken har pengarna eller tekniken för att massövervaka på den nivå som USA gör.

Djuraktivist skickade bindor med ”aids”

En brittisk djurrättsaktivist har dömts till sex års fängelse för att ha lett en hotkampanj mot anställda på ett företag som utför djurförsök. 52-åriga Debbie Vincent postade, tillsammans med en grupp andra aktivister, använda bindor till de anställda som de påstod smittats med aids. I maj 2009 grävde de också upp urnan med askan efter den döda mamman till en av företagets partners. Domaren Keith Cutler sa att aktivisterna tycktes njuta av att sprida skräck och att de inte ”visa någon ånger”.

SKÄGGXTRA

Snart klippt för helskägg

Forskare: Därför tände vi på ett rejält skägg – och därför är det snart ute

TV
AFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida

SENASTE NYTT
Om Aftonbladet