Dagens namn: Evert, Eilert
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Så avslöjar du en kvinnlig psykopat

PLUS Minst lika farlig som en manlig Förförisk, charmig, känslokall, manipulativ, våldsam  Johan: ”Jag kan inte frigöra mig från henne”

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Clintonkampanjen: Ingen kontakt med Trump-kvinnor

Valrörelsen Hillary Clintons kampanjledare Robby Mook förnekar att kampanjen har haft kontakt med de kvinnor som anklagar Donald Trump för ovälkomna sexuella närmanden. – Dessa anklagelser kommer inte från vår kampanj, säger Robby Mook till CNN. Donald Trump hävdar att kvinnorna fått hjälp av Clinton-kampanjen och Demokraternas partiledning.

Trumps problem fortsätter: Jämnt i Texas

Valrörelsen Texas har inte röstat på Demokraternas presidentkandidat sedan Jimmy Carter 1976. Men i årets val är det plötsligt jämnt i delstaten. Flera mätningar den senaste veckan tyder på att Donald Trump endast leder med några få procentenheter över Hillary Clinton. Den ofta citerade politiksajten Realclearpolitics ändrade delstatens status på måndagsmorgonen från ”lutar republikanskt” till ”vågmästarstat”. I Texas bor Republikanernas två levande ex-presidenter, George H.W. Bush och George W Bush. George Bush den äldre, president 1989–93 bidrar själv till att valet i Texas blir en rysare, då han sagt att han kommer att rösta på Hillary Clinton.

USA vill anfalla Raqqa samtidigt som Mosul

Kampen mot IS En insats för att omringa IS-fästet Raqqa i Syrien bör starta samtidigt som insatsen i Mosul, säger USA:s försvarsminister Ashton Carter enligt AFP. – Vi vill starta en insats för att isolera Raqqa så snart som möjligt, sa Carter när han besökte den kurdiska delen av Irak i helgen. Den amerikanska försvarsministern besöker området för att diskutera den fortsatta utvecklingen av den stora militära offensiven som pågår för att ta tillbaka Mosul i Irak från extremistgruppen IS.

AFTONBLADET GRANSKAR

”De jämställer henne med en frisk tvååring”

TV+TEXT Elvira, 2, är blind och svårt hjärnskadad – försäkringskassan säger ändå nej till personlig assistans

Högskoleprovet: Så maxar du poängen

PLUS Bara en vecka kvar! Testa dig själv Här är alla prov sedan 1982 Experten: Bästa sättet att förbereda sig på

SENASTE NYTT
Om Aftonbladet
TVAFTONBLADET