Dagens namn: Ragnar, Ragna
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Ex-porrstjärnan om trasiga tonårstiden

PLUS Så gick Traci Lords från porrstjärna till kultskådis Spelade in porr som 15-åring – för att finansiera abort ”Traumatiska grejer hände” Aktuell i den svenska tv-serien ”Swedish dicks”

Nya attacken: ”Kolla in hennes sexvideo”

TV+TEXT Trump fortsätter håna Miss Universum-vinnaren Skrev flera tweets mitt i natten Clinton: Rubbat – även för att komma från honom

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Egyptisk politiker: Måste vara oskuld för att studera

Samma egyptiska politiker som för en månad sedan uppmanade till kvinnlig omskärelse för att sänka kvinnors sexualdrift säger nu att kvinnor som söker universitetsutbildningar bör genomgå ”oskuldstester”. – Varje tjej måste kunna visa offentliga dokument, säger Elhamy Agina till den egyptiska tidningen Youm 7.

EU-förslaget: 18-åringar ska få tågluffa gratis

Ett interrailkort i present när man fyller 18. Det är ett av förslagen som Europaparlamentet ska rösta om den kommande veckan, skriver DN. – Det skulle ge unga människor möjligheten att upptäcka skönheten och mångfalden i Europa, sa Manfred Weber tidigare i år i parlamentet, enligt The Independent.

Talesman: Duterte inte Hitler – vill döda miljoner

Filippinska knarkkriget En talesperson för Filippinernas president Rodrigo Duterte säger att den minst sagt kontroversiella ledaren inte vill bli jämförd med Adolf Hitler. Uttalandet kommer dagen efter att Duterte själv drog en parallell mellan sitt brutala narkotikakrig och Förintelsen. – Vi vill inte förringa förlusten av sex miljoner judar i Förintelsen, säger talespersonen Ernesto Abella enligt AFP. Samtidigt som Abella städar upp efter sin presidents uttalande uppger han att Duterte har som mål att mörda tre miljoner människor för att omintetgöra droghandeln i landet.

Svullen mage kan vara dold sjukdom

PLUS 10 symptom du ska ta på allvar Du snarkar, sover dåligt, magen svullnar… När ska du reagera? Vad händer sen?

SENASTE NYTT
Om Aftonbladet
TVAFTONBLADET