Dagens namn: Aron, Mirjam
Årets Dagstidning 2015.

– Högmodet kan bli Åkessons fall

LENA MELLIN SD-ledaren har problem med markkontakten

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

22-åring dödad av robot: ”Plockade upp honom”

En 22-årig fabriksarbetare dödades av en robot i en Volkswagenfabriker i tyska Baunatal i måndags, enligt nyhetsbyrån AP. Enligt en talesperson för bolaget arbetade 22-åringen med att sätta ihop roboten när den tog tag i honom och krossade honom mot en metallplatta.

Mamma gungade sitt barn i två dagar – tills det dog

En treårig pojke i Baltimore, USA, dog efter att ha suttit på en gunga i en lekpark under två dygn, rapporterar lokala medier. Barnets mamma, som själv ska ha satt sitt barn i gungan, misstänks nu för mord, enligt ABC News. Polis kallades till platsen när en granne noterade att mamman gungat sitt barn under en ”onaturligt lång tid”. Pojken var vid liv när han placerades i gungan och mamman tros lida av psykiska problem.

Personal stängde av motor – 43 dog i flygkrasch

Flygkraschen i Taiwan I februari dog 43 personer när ett TransAsia-plan störtade i Taiwan. Sedan tidigare är det känt att planets ena motor upphört att fungera på grund av ett elfel. Nu uppger en källa att planets besättning därefter stängt av den andra fungerande motorn, vilket i sin tur orsakat kraschen. Det rapporterar Reuters.

Digitala livet
I samarbete med logo-teliaTelia
SENASTE NYTT
TVAFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida