Dagens namn: Tryggve
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Obamas och Bushs kram ämne för spekulationer

I går var det amerikanska presidentparet tillsammans med företrädarna George W Bush och Laura Bush på invigningen av ett nytt museum dedikerat till afroamerikansk historia och kultur i Washington. Båda presidenterna bidrog för att finansiera museet men i amerikansk media är det de personliga relationerna som lyfts fram. CNN publicerar flera bilder som visar en vänskap som beskrivs som stark mellan Michelle Obama och George W Bush. I en video syns också hur Bush inte riktigt lyckas ta en selfie och får hjälp av Barack Obama, som tar bilden på republikanen tillsammans med besökare.

200 flyganfall mot Aleppo – på bara två dagar

Syrienkriget Flera tunga röster höjs för att den syriska regimens bombardemang mot rebellkontrollerade delar av Aleppo, där 250 000 människor lever under belägring, ska upphöra. Under två dagar har 200 luftanfall genomförts och nyhetsbyrån AFP:s korrespondent beskriver hur hela gator raderats ut. FN-chefen Ban-Ki moon säger att regimen och dess allierade kan ha gjort sig skyldiga till krigsbrott. USA och flera europeiska utrikesministrar sätter press på Ryssland att pressa al-Assad att stoppa lufträderna.

16-årig canceröverlevare ett av skyttens offer

Dödsskjutningen i Burlington Motivet till massmordet som skedde på sminkavdelningen i butiken Macy’s är fortfarande okänt. Det yngsta dödsoffret var Sarai Lara, 16, som överlevt cancer som liten flicka. Ytterligare ett dödsoffer har namngetts, 52-åriga Shayla Martin. Hon jobbade som make up-artist på Macy’s. Polisen har gripit en 20-årig man för dådet som inträffade på fredagskvällen, amerikansk tid.

BILDEXTRA: Här är veckans bästa foton

hela bilden Alla de bästa nyhetsbilderna från veckan – på ett ställe!

Tvingades sluta – efter 1700 filmer

PLUS Nöjesbladet möter porrfilmsveteranen Rocco Siffredi Filmen om hans liv 23 år med frun Rosa ”Känner skuld mot hustrun varje dag”

SENASTE NYTT
Om Aftonbladet
TVAFTONBLADET