Dagens namn: Malin, Malena
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

TEST: Julskinkorna du ska akta dig för

PLUS Bara en av 19 får  – en av de billigaste! Sämsta: ”Sunkig och bedrövlig” ”Märker inte att man har skinka i munnen”

IDOL-FINALEN

Firade ordentligt efter finalrysaren

TV+TEXT Lycklig – tog hem ”Idol” 2016: ”Ska fira med alla – skål”

’Utred ryska attacker innan Trump tar över’

tv+text Kräver analys om den påstådda inblandningen från Ryssland

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

CIA-rapport: Ryssland hjälpte Trump vinna valet

USA:s framtid USA:s underrättelsetjänst CIA slår i en hemlig rapport fast att Ryssland försökte påverka det amerikanska presidentvalet till Donald Trumps fördel, rapporterar Washington Post. Enligt tidningens källor, som uppges vara högt uppsatta på myndigheten, var syftet att få Trump till makten – inte bara att underminera förtroendet för valsystemet i allmänhet. – Det är konsensussynen, säger en anonym tjänstemän till Washington Post. CIA baserar antagandet på uppgifter om att Ryssland inför höstens val hackade inte bara Demokraterna utan även Republikanerna. Det var däremot bara information som stulits från Demokraterna som senare offentliggjordes av Wikileaks. Trump avfärdade anklagelserna på fredagskvällen, lokal tid. I ett uttalande påpekar han att CIA tidigare har haft fel, exempelvis om att Saddam Hussein hade massförstörelsevapen.

IS-offensiv mot Palmyra: ”De är vid stadsgränsen”

Kampen mot IS Terrorgruppen IS har inlett en offensiv för att återta Palmyra, åtta månader efter att de jagades ut ur den syriska staden. Minst 49 soldater ur den syriska armén har hittills dödats sedan attackerna inleddes från flera väderstreck i torsdags, uppger Syriska människorättsobservatoriet (SOHR). – De har avancerat till stadsgränsen, säger SOHR-chefen Abdel Rahman till AFP. Palmyra är listat som världsarv av FN-organet Unesco. Flera av stadens unika ruiner och konstverk förstördes av IS när terrorgruppen kontrollerade staden.

Hillary Clinton om falska nyheterna: Liv står på spel

Falska nyheterna Beväpnad med ett gevär klev en 28-årig man in på en pizzeria som han trodde var en täckmantel för ett pedofilnätverk – styrt av Hillary Clinton och hennes närmsta medarbetare. Skott avlossades, men lyckligtvis skadades ingen. Den falska nyheten om pizzerian hade spridits under valrörelsen. Nu kommenterar Hillary Clinton för första gången händelsen. Hon säger att det nu står klart att så kallade falska nyheter kan leda till konsekvenser i den verkliga världen. – Liv står på spel. Vanliga människors liv som bara vill leva som vanligt, gå till sina jobb, bidra till sina samhällen.

Årets hetaste klapp ger garanterat pirr

PLUS Experten Linn Heed betygsätter bästa sexleksakerna De får Här får du orgasmgaranti
AFTONBLADET AVSLÖJAR

Reste till USA för 270 000 kr: ”Väl använda pengar”

tv+text Myndighetens studieresa kostade 33 000 kr per anställd Lät skattebetalarna stå för semesterboende: ”Det var en miss”

”Det är det största misstag jag gjort”

PLUS Skandalerna bakom tv-succén ”Criminal minds” Hoppade av – i protest mot serien Favoriten fick sparken Misshandlade kollega

SENASTE NYTT
Om Aftonbladet
TVAFTONBLADET
Senaste nytt
Senaste TV-klippen