Dagens namn: Olaus, Ola
Årets bästa sajt. Årets nyhetssajt. Årets Dagstidning digitalt.
PLUS  

Tv-kocken drog in över 21 miljoner

PLUS Så här mycket pengar tjänar kockarna på att vara med i tv-showerna Drog in över 21 milj Flyttade till Brasilien Öppnade fjällpub

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Brittisk tonåring dödad i Syrien

Syrienkriget En 18-årig brittisk man har dödats i Syrien. Abdullah Deghayes från Brighton reste till landet med sina två bröder i januari. Han ska ha dödats för flera veckor sedan. Men först nu fick hans familj dödsbeskedet via Facebook. – Jag är ledsen för att Abdullah dött, samtidigt tröstas jag av att han dog för en god sak, säger hans pappa Abubaker Deghayes till BBC.

Företag avfyrar raket till rymdstationen

Den försenade avfyrningen av SpaceX Dragon-farkosten lyckades. Raketen är den första från ett privat bolag som utför uppdrag i rymden och kvällens uppdrag är det tredje för SpaceX. Tidigare stoppades avfyrningen på grund av en heliumläcka. Raketen lyfte 21.30 svensk tid och målet är Internationella rymdstationen, ISS, där farkosten ska förse besättningen med förnödenheten efter påsken.

Värsta rysskräcken i Polen sedan Sovjetunionens fall

Försvarsdebatten efter Ukraina Varannan polack ser ett hot mot landets självständighet. Och fyra av fem pekar ut Ryssland som det största hotet. Det visar en undersökning gjord bland 1 028 polacker, enligt nyhetsbyrån Reuters. Samtidigt som Nato förstärker sin närvaro i östeuropa säger 64 procent av de tillfrågade polackerna att de välkomnar Nato-styrkor i landet.

SENASTE NYTT
Om Aftonbladet
TV
AFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida