Dagens namn: Jakob
Årets bästa sajt. Årets nyhetssajt. Årets Dagstidning digitalt.
GAZA-KRISEN

Utlyser en ”vredens dag” på Västbanken

Gårdagen ett av de blodigaste dygnen – över 100 döda

PLUS När du vill veta mer
VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Ambassadör kallade judar ”Satans agenter”

Ungerns nyutnämnda ambassadör till Rom har i dag lämnat sitt uppdrag efter att hans utnämning kritiserats. Den 69-årige skribenten Peter Szentmihalyi Szabo beskylls för att vara antisemit har bland annat kallat judar för ”Satans agenter”. Szabo saknar dessutom diplomatisk erfarenhet och kan enligt ungersk media inte prata italienska.

Sex av sju britter väljer bort porrfilter

Camerons porrfilter Nästan alla de nya bredbandskunderna i Storbritannien väljer bort det porrfilter som premiärminister David Cameron introducerade tidigare i år. Sex av sju kunder surfar utan, enligt flera medier. Myndigheten Ofcoms teori är att bara 40 procent av hushållen har hemmaboende barn och många av dessa kan redan ha installerat andra filter.

Sjuårig flicka våldtagen och hängd i Indien

Kvinnovåldet i Indien En sjuårig flicka har hittats hängd i ett träd i en by i östra Indien, rapporterar Al Jazeera och AFP. Flickan misstänks ha blivit våldtagen och därefter dödad. Upprörda bybor jagade och attackerade tre män som anklagas för att ligga bakom dådet, uppger en poliskälla. Enligt uppgifter till AFP vårdas de misstänkta männen på sjukhus med allvarliga skador. Dådet är bara ett i raden av flera grova våldsbrott mot kvinnor och flickor i landet den senaste tiden.

SENASTE NYTT
TV
AFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida