Dagens namn: Signe, Signhild
Årets bästa sajt. Årets nyhetssajt. Årets Dagstidning digitalt.

AFTONBLADET I DAG: 12.00 CHATTA med Aftonbladets Lena Mellin 13.00 LIVE Alliansens gruppfotografering på Harpsund 14.00 SvP demonstrerar i Malmö 15.00 LIVE Anders Borg (M) har presskonferens

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Israel hotar med hämnd efter 4-årig pojkes död

Israel–Palestina-konflikten Israels premiärminister Benjamin Netanyahu varnar för kraftigt gensvar mot Hamas efter att en 4-årig israelisk pojke dödades av raketer från Gaza i går, skriver The Independent. ”Hamas kommer att betala ett högt pris”, skrev en talesperson för premiärministern på Twitter i går.

Mamma smyggav dotter dietparasit inför tävling

En mamma i Florida gav sin tonårsdotter bandmask i maten. Mamman tyckte att dottern behövde gå ner några kilo inför en skönhetstävling. Upptäckten gjordes när dottern, ovetandes om dieten, fördes till akuten med svåra magsmärtor, enligt tv-programmet ”Untold Stories of the E.R”. Då erkände mamman att hon hade köpt bandmasksägg i Mexiko och bad om ursäkt till dottern, säger en sjuksköterska i programmet. Läkare varnar för användandet av bandmask som diet eftersom parasiterna, i sällsynta fall, kan leda till dödsfall.

Polis: ”Borde avlivats som rabiessmittade hundar”

Dödade tonåringen i Ferguson Nu har flera poliser i Missouri i USA stängts av efter dödsskjutningen av den afroamerikanske tonåringen Michael Brown. Avstängningarna gäller hur polisen agerat efter demonstrationerna som följde i Ferguson. Ett av fallen gäller en polis som på sin Facebook skrivit att ”demonstranterna borde ha avlivats som rabiessmittade hundar redan första kvällen”. Tidigare har en polis stängts av efter att denne siktade med ett gevär och hotade ett demonstrant. En tredje polis blev omplacerad till inre tjänst efter att på ett möte med krigsveteraner ha skrutit med att han har dödat mängder av människor och kan döda ännu fler, rapporterar Reuters.

SENASTE NYTT
TV
AFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida