Dagens namn: Leo
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
EXTRA

Wallström: ”Sverige är tillbaka i världen”

tv+text Sverige in i FN:s säkerhetsråd ”Ska jobba för kvinnor”

EXKLUSIVT

IS: Ett privilegium att bli våldtagen

PLUS Asía, 15, kidnappades av IS och fängslades i underjordisk tunnel: Tog en halvtimme att ta sig ner dit Aftonbladet på plats i Irak Varning för extremt starka vittnesmål

 

Asía, 15, kidnappades av IS och fängslades i underjordisk tunnel: ”Det var så djupt ned att det tog en halvtimme att ta sig dit”  Aftonbladet på plats i Irak Varning för extremt starka vittnesmål

SPRINGSTEEN I SVERIGE

Bruce överraskade – dök upp ensam

Smet ut – medan bandet lämnade Sverige ”Såg väldigt privat ut”

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Snowden varnade besökarna på Roskilde

Edward Snowden talade i dag inför 2 000 personer på Roskildefestivalen i Danmark. Han var med på videolänk från sin exil i Moskva, skriver TT. Visselblåsaren manade åhörarna till försiktighet. – Att inte värna sitt privatliv för att man inte har något att dölja är som att inte bry sig om yttrandefriheten för att man inte har något att säga, sa Snowden enligt Ekstrabladet.

Man försökte tända eld på Air France-plan

En man har åtalats misstänkt för att ha försökt tända eld på ett passagerarplan från Air France i början av juni. Ansvariga på flygplatsen i Sierra Leones huvudstad Freetown har nu lovat att skärpa säkerheten, eftersom mannen kunde ta sig till planet utan att ha visat upp vare sig pass eller boarding-kort, skriver AFP. Den misstänkte greps utrustad med bensin, tändstickor och en tändare.

Nätmobbade 15-åring – kan lämnas ut till Kanada

En domstol i Amsterdam har gått med på att lämna ut en nederländsk medborgare till Kanada. Den 38-åriga mannen ska via sin dator bland annat ha trakasserat och försökt utpressa en 15-årig kanadensisk flicka som senare tog sitt liv. Men domstolen säger att mannen, som förnekar brott, kan skickas till Kanada först efter att han ställts till svars i Nederländerna för ett annat liknande fall av nättrakasserier. Det skriver Reuters.

SENASTE NYTT
KOLUMNISTER

Staffan Lindberg

Om Aftonbladet
TVAFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida