Dagens namn: Anna
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
EXTRA

Obamas order: Utred ryska hackerattacker innan Trump tar över

tv+text Kräver analys om den påstådda inblandningen från Ryssland

IDOL-FINALEN

JUST NU: Upplagt för en riktig rysare

LIVE Nöjesbladet rapporterar direkt från ”Idol”-finalen i Globen

TEST: Julskinkorna du ska akta dig för

PLUS Bara en av 19 får  – en av de billigaste! Sämsta: ”Sunkig och bedrövlig” ”Märker inte att man har skinka i munnen”

Årets hetaste klapp ger garanterat pirr

PLUS Experten Linn Heed betygsätter bästa sexleksakerna De får Här får du orgasmgaranti

”Det är det största misstag jag gjort”

PLUS Skandalerna bakom tv-succén ”Criminal minds” Hoppade av – i protest mot serien Favoriten fick sparken Misshandlade kollega

AFTONBLADET AVSLÖJAR

Reste till USA för 270 000 kr: ”Väl använda pengar”

tv+text Myndighetens studieresa kostade 33 000 kr per anställd Lät skattebetalarna stå för semesterboende: ”Det var en miss”

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Hillary Clinton om falska nyheterna: Liv står på spel

Falska nyheterna Beväpnad med ett gevär klev en 28-årig man in på en pizzeria som han trodde var en täckmantel för ett pedofilnätverk – styrt av Hillary Clinton och hennes närmsta medarbetare. Skott avlossades, men lyckligtvis skadades ingen. Den falska nyheten om pizzerian hade spridits under valrörelsen. Nu kommenterar Hillary Clinton för första gången händelsen. Hon säger att det nu står klart att så kallade falska nyheter kan leda till konsekvenser i den verkliga världen. – Liv står på spel. Vanliga människors liv som bara vill leva som vanligt, gå till sina jobb, bidra till sina samhällen.

99 miljoner år gammal dinosauriesvans upptäckt

Forskare har upptäckt en fjäderbeklädd dinosauriesvans som bevarats inuti en bit bärnsten i 99 miljoner år, rapporterar flera medier. Fjädrar från dinosauriernas tid har tidigare hittats i bärnsten men det här är första gången forskare kan knyta dem till en dinosaurie, skriver AFP. En kinesisk forskare, Lida Xing, ska ha hittat bärnstensbiten på en marknad i norra Burma förra året. Svansbiten består av åtta benkotor, hud och vävnad och är 3,6 centimeter lång.

Colombia rasar – fattig flicka dödad i rik mans hem

Ett brutalt mord på en liten flicka har väckt vrede i Colombia, skriver TT. Den sjuåriga flickan Yuliana Samboni kom från en fattig familj i huvudstaden Bogota och lekte på gatan utanför familjens hus när hon i veckan fördes bort av en man i en bil. Hon hittades några timmar senare mördad, med spår av våldtäkt och tortyr, i en lyxlägenhet i ett välbärgat område. En 38-årig man har gripits misstänkt för dådet. Han sökte hjälp på en privat klinik för en överdos av alkohol och kokain.

SENASTE NYTT
Om Aftonbladet
TVAFTONBLADET