Dagens namn: Selma, Fingal
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
ANNONS

Topplista: Serierna du inte får missa

Foto: Chris Haston/NBC/TV3
tv.nu

Dags för soffläge! Hitta dina nya favoritserier att streama hos tv.nu.

Här är listan över de mest klickade serierna på tv.nu just nu.

Hos tv.nu kan du hitta dina favoritprogram både på TV och Play. Varje vecka har tv.nu 2,3 miljoner besökare på deras plattform. Här finns numera alla kanaler och playtjänster i Sverige samlade på ett och samma ställe, vilket gör det enkelt för användaren att hitta sina egna favoriter.

Här nedan har tv.nu listat det hetaste och nyaste innehållet i deras guide som just nu finns att streama.

 

1. Innan vi dör

Adam Pålsson, Marie Richardson och Alexej Manvelov är huvudtrion i den nya dramaserie Innan vi dör på SVT och SVT Play. Berättelsen kretsar kring Marie Richardsons rollfigur, Hanna Svensson. En spännande historia om starka familjeband, förälskelser och maktkamp i den undre världen. 

 

EXTERN LÄNK

Se Innan vi dör här och många andra serier!

 

2. Valkyrien

Den nya norska dramaserien Valkyrien, skulle man nästan kunna kalla för “Breaking bad” på norska. Serien tar oss med under jorden, där läkaren Ravn (Sven Nordin) driver en illegala klinik för att finansiera arbetet med att hitta en kur till sin döende fru. Serien ser ni på TV4 och TV4 Play.

 

EXTERN LÄNK

Här kan du streama Valkyrien och hitta andra serier du gillar!

 

3. Delhis vackraste händer

Serien är en svensk dramaserie på SVT Play efter Mikael Bergstrands succéroman. I huvudrollen ser vi Björk Kjellman som spelar en ledsen och frånskild medelåldersman vid namn Göran Borg. Utöver att hans barn inte vill umgås med honom så får han sparken och Göran känner att livet inte kan bli så mycket värre än vad det är. Då bestämmer Göran sig för att göra något oväntat - resa till Indien.

 

EXTERN LÄNK

Se Dehlis vackraste händer här!

 

4. Fröken Frimans krig

Nu finns hela tre säsonger av den hyllade dramaserien Fröken Frimans krig på SVT Play. Serien handlar om klass- och kvinnokamp, och i huvudrollen ser vi Sissela Kyle spela Dagmar Friman.

 

EXTERN LÄNK

Se alla tre säsonger av Frökens Frimans krig här!

 

5. This is Us

Den trefaldigt Golden Globe-nominerade succén This Is Us har äntligen kommit till Sverige. En ”feel-everything”-serie som kommer att få dig på både skratt- och gråthumör. I serien får vi följa huvudkaraktärerna Kate, Kevin och Randall. De är födda samma dag på samma sjukhus. Serien kan ni se på Viafree.

 

EXTERN LÄNK

Streama This is Us – klicka här!

 

6. Saknad

Colin Nutleys nya originalserie Saknad finns att streama på C More. Här får vi följa poliskommissarien Maja Silver (Helena Bergström) som arbetar på polisens nationella operativa avdelning i Stockholm. Hon beger sig åter till staden hon en gång lämnat, för att återförenas med sin dotter Rebecka (Molly Nutley).

 

EXTERN LÄNK

Streama Saknad och dina andra favoritserier här!

 

7. Homeland säsong 6

Den nya säsongen av succéserien Homeland är äntligen här och avsnitten släpps varje måndag på SVT Play. Vi kommer få reda på vad som har hänt Carrie Mathison sedan sist och framför allt vad som ligger framför henne. Spänningen är olidlig!

 

EXTERN LÄNK

Streama säsong 6 av Homeland direkt – klicka här!

Annons:

Detta innehåll är framtaget av vår partner.

Det är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.

Om Aftonbladet