Dagens namn: Rakel, Lea
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
ANNONS

Lista: Här är de mest sedda programmen

Foto: TV3, TV4
tv.nu

Möten, musik och drömmar. I vår guidar tv.nu dig till massor av underhållande program som finns att streama på Play.

Här nedan är listan över de mest streamade programmen på tv.nu just nu.

Hos tv.nu kan du hitta dina favoritprogram både på TV och Play. Varje vecka guidar tv.nu 2,3 miljoner besökare bland över 100 000 program. Här finns numera alla kanaler och playtjänster i Sverige samlade på ett och samma ställe, vilket gör det enkelt för användaren att hitta sina egna favoriter.

Här nedan har tv.nu listat de populäraste programmen i deras guide som just nu finns att streama på Play.

1. I en annan del av Köping

Kompisarna i Köping är äntligen tillbaka med en fjärde säsong på TV4 Play. Senast vi träffade gänget var 2010 och en hel del har hänt sen dess.

 

EXTERN LÄNK

Läs mer om programmet här!

2. Skavlan

Den nya säsongen av talkshowen med journalisten Fredrik Skavlan rullar på i SVT1 och SVT Play. I Skavlan får vi stifta närmare bekantskap med några av världens största stjärnor, artister, politiker, idrottsmän och filosofer.

 

EXTERN LÄNK

Läs mer om programmet här!

3. Parneviks

Parneviks är tillbaka med en tredje säsong som finns att streama på Viafree. Mycket har hänt sen första säsongen och i den nya säsongen dyker superstjärnan Bill Murray upp som gubben i lådan hemma hos familjen.

 

EXTERN LÄNK

Läs mer om programmet här!

4. Så ska det låta

Kalle Moraeus kickade igång en ny säsong av Så ska det låta i januari på SVT1 och SVT Play. Till sin hjälp har han pianisterna Marika Willstedt och Karin Westerberg.

 

EXTERN LÄNK

Läs mer om programmet här!

5. Renées Brygga

Renées Brygga har blivit ett väldigt omtyckt program av svenska folket och alla åtta avsnitt i den nya säsongen finns nu tillgängliga på TV4 Play. I den senaste säsongen får Renée Nyberg besök av bland andra Leif GW Persson, Miriam Bryant, Lill Babs och Sven Melander.

EXTERN LÄNK

Läs mer om programmet här!

6. Vetenskapens Värld

Victoria Dyring ger oss spännande rapportering om forskningens senaste rön. Vetenskapens världs redaktion samarbetar med flera av världens främsta TV-bolag och strävar efter att visa det bästa inom området.

 

EXTERN LÄNK

Läs mer om programmet här!

8. Uppdrag Granskning

Programledaren Janne Josefsson och Karin Mattisson bjuder på många spännande reportage i den nya säsongen av Uppdrag Granskning. Reportage som får oss att bli engagerade, uppröras och som väcker debatt.

 

EXTERN LÄNK

Läs mer om programmet här!

Håll koll med den smarta appen

Missa inte dina favoritprogram i veckan! Håll koll på veckans play-innehåll med vår app och få påminnelser till dina favoritprogram. Ladda ner tv.nu-appen gratis här:

 

EXTERN LÄNK

Ladda ner appen till Android här!

Ladda ner appen till iOS här!

Annons:

Detta innehåll är framtaget av vår partner.

Det är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera Aftonbladet-redaktionens åsikter.

Om Aftonbladet