Mmm… midsommar!

Läckra recept för hela helgen

Midsommarafton Bordet är dukat, stången rest och blommorna plockade. En av våra vackraste högtider kan börja!
Foto: Maria Östlin
Midsommarafton Bordet är dukat, stången rest och blommorna plockade. En av våra vackraste högtider kan börja!
MAT & DRYCK

Midsommarstången är rest, blommorna plockade och bålen blandad.

Festen kan börja!

Här är recepten som gör hela midsommar till en succé.

Läskande bål med rosévin, läcker lime- och rosépepparinkokt lax och somrig jordgubbstårta hamnade på menyn när Mat & Vin bad Carotte Catering fixa Midsommarfesten.

Stockholmsföretaget, som ägs och drivs av Caroline Stampe­Jobeus, har fixat allt från bröllop och dop för några få personer till olika evenemang för över tusen deltagare.

– Buffén är tänkt att passa alla smaker och är en lättsam och trevlig buffé som jag tror att även de minsta gillar. Allt går att både förbereda och äta kallt om man känner att man inte vill eller har tid att laga mat samma dag, säger Caroline Stampe-Jobeus.

Recept: Caroline Stampe-Jobeus, Carotte Catering

Text: Petra Weiss

Fördrink med tilltugg

Buffén är uppdukad!

Smarrigaste tårtan

Vickning fram på småtimmarna

Dagen-efter-brunch