Viner till festmenyn?

MAT & DRYCK

Hej

Vad rekommenderar ni för viner till följande.

Förrätt: Snabb lime marinerad lax carpacio med forellrom, rödlök och cream fraiche.

Huvudrätt: Stekta ankbröst med körsbärsås och rotfruktsrösti

Efterrätt: Chokladtryffel fyllda färska hallon med hallon och chokladsås.

Har tänkt mig viner i prisklass 150-200 kr.

Tack på förhand för hjälpen.

Per

Svar:

Vilken härlig meny! Vi skulle servera följande viner:

Förrätt: 2006 Knappstein Watervale Riesling från Australien (nr 99818, 189 kr)

Varmrätt: Saintsbury Garnet Pinot Noir från USA (nr 23051, 164 kr)

Efterrätt: De Bortoli 8 Year Old Barrel Aged från Australien (nr 8411, 155 kr).

En rad mycket trevliga viner som finns i dryga trettio systembolagsbutiker – beställ så har du dem inom något dygn. Smaklig måltid!