Recept på maräng-suisse

MAT & DRYCK

Hej Jon!

Bananer! Jag håller med isch isch för bananer i mat överhuvudtaget.

Jag och mitt bonus-gudbarn Benjamin skapade en ny variant av marängsuisse som du kanske uppskattar, mycket mumsigt.

Anna-Johanna

Hallonmarängmums

4 personer.

Valfri mängd maränger (och resten på bordet för påfyllning).

1 liter lite lyxigare vaniljglass.

2 dl vispgrädde.

6 krossade havrekakor (perfekt arbete för barnen).

Dumpa den kladdiga chokladsåsen och värm upp 3 dl frysta hallon som du sockrar efter behag låt svalna.

Varning: Häll inte på hallonsåsen direkt, låt alla ta vad de vill ha. Små barn vill gärna ha saker och ting uppdelade så de ser vad som finns i.

Hej Anna-Johanna!

Tack för suisse-receptet. Verkar gott. Jag passar det genast vidare till Aftonbladets läsare.

Vänliga hälsningar,

Jon Hansson