Aftonbladet
Dagens namn: Verner, Valter
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet

Läsarna: Fel låt vann

KATASTROF CAROLA! Hon borde hålla sig till sången. Att läsa knackigt innantill och att ha nervösa falska skratt, det kunde vi ha varit utan, speciellt när Mark Den Leven Goda hade klarat sig briljant allena.

Åkersbergabo

Sanna Nielsens låt var misstänkt lik den gamla powerballaden "The power of love" särskilt refrängen, tillfällighet eller?

Polisen

Alcazar borde ha vunnit. Alltså att inte Alcazar gick vidare... vi får utlysa landssorg.

Andrés och Alcazar var bäst. Schlager skall vara svängigt och gungigt. Man skall ryckas med i schlagerkänslan. Och Brandsta! Vilket förtroende får man för dem som brandmän?

Kjell Eriksson

 

Andrés var snyggast, dansade bäst, sjöng bäst och hade den bästa låten. Är det inte populärt med homosexuella invandrare med oemotståndlig charm?

Anna Langefors

Fame var helt klart det allra bästa bidraget, det var synd att inte Andrés kom längre. Carola och Mark, ni skötte er toppen!

Frida

Jag är arg, ledsen och besviken. Alcazar skulle ha en given plats i finalen. Sannas låt kommer jag ha glömt bort redan i morgon. Alcazars låt svängde det däremot om, en låt som får den tröttaste soffpotatis att vilja svänga sina lurviga. Hoppas att svenska folket röstar in Alcazar.

Bison

Knepigt av SVT att ha en växel där man inte kan kommar fram och få rösta. Jag ringde in för att rösta på Alcazar och då säger de att det är upptaget. Alcazar var outstanding!

Liselotte Calissendorff

Alcazar skulle ha vunnit! Fame är ett riktigt plastband som inte ens skull passa på en bilig karaoke klubb. Mer disco åt folket, Alcazar regerar!

Linda

 

Mark är då helt suverän i dessa sammanhang. Carola däremot gör sig bäst som sångerska, för skämta naturligt, det kan hon inte!

Emmo & Sofia

Svenska folket ska inte rösta. Se hur det går! De missar den överlägset bästa låten, Andrés Esteche, och röstar Sanna Nielsen och Brandsta vidare?! Det var bara tur att Fame gick till final och att Alcazar åtminstone fick plats i Tittarnas val. Men snälla SVT, ta tillbaka juryn!

Anna & Christian

Det var lysande tv-underhållning! Carola gjorde två fantastiska framträdande och fungerade bra som programledare tillsammans med Mark, som alltid är lika säker. Omröstningen var en rysare, trodde att det skulle bli Brandsta City Släckers eller Alcazar som skulle gå vidare.

Annika Jankell

Sanna var ju otippad! Det var ju många låtar som det stod emellan, men jag hade ingen riktig favorit.

Spännande att få se vilka man skall tävla mot, men än så länge tycker jag nog att vi har den starkaste låten. Det var bra underhållning. Bra att det är olika programledare.

Pernilla Wahlgren

Nej, jag tyckte att det blev fel där på slutet - Brandsta City Släckers och Alcazar borde varit de som gick vidare.

Det var ju fyra bra låtar och de var helt klart de bästa i omgången, men Brandsta och Alcazar var mina favoriter. Det var kul att se Carola med sitt potpurri av gamla låtar.

Malin Baryard

Viveca Bladh

Så tyckte läsarna

Vann rätt låt?

Nej: 53,5%

Ja: 46,5%

 

Betyg på festivalen i Göteborg

Artisterna: 3,5

Scenkläderna: 3,1

Låtarna: 3,3

Programledarna: 3,9

Arrangemanget: 3,7

 

Låtarna

”Give me your love” - Fame: 24,8%

”Not a sinner, nor a saint” - Alcazar: 24,0%

”You” - Pandora: 21%

”Better believe it” - Aleena: 18,3%

”Just like a boomerang”: Andrés Esteche: 11,7%

”Hela världen för mig” - Sanna Nielsen: 8,4%

”15 minuter” - Brandsta City Släckers: 8%

”Let´s go” - Kerli ft. Locatellis: 2,6%

Tyck till!

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet