Startsidan / Nöjesbladet

Magstarkt, Diggiloo

Höggravid Perrelli & totalnäck Per Andersson två höjdpunkter

Höjer ögonbrynenPer Anderssons nummer varierar mellan att vara tålamodsprövande och briljanta. Sevärda är även Charlotte Perrelli och Claes af Geijerstam.   Höjer ögonbrynenPer Anderssons nummer varierar mellan att vara tålamodsprövande och briljanta. Sevärda är även Charlotte Perrelli och Claes af Geijerstam.

Störst ögonbryns­höjare?

En höggravid Charlotte ­Perrelli i stark soul? E-Type som förrättar vikingavigsel? Lotta Engberg och Clabbe i hårdrock?

Nej, Per Andersson och hans ”Kuk i hatt”.

Diggiloo är en trevlig idé med en bukett artister som var för sig inte kan locka 6 100 åskådare, men tillsammans kan bli ett paket för hela familjen och farmor. I år sponsras de av toapapper, plåster och värktabletter. Lägg till detta en Charlotte Perrelli på väg till BB och det finns en stämning av vårdbehov.

Far över hela kartan

Apropå krysta har Per ­Andersson några tålamodsprövande nummer men också ögonblick av briljans.

Sången där han dansar ­naken med olika huvudbonader som suspensoar har visats i tv men får många att gapa.

Som vanligt är showen lång, och far över hela kartan. Charlotte Perrelli, Jessica Andersson och David Lindgren är bra i det mesta. Lotta Engberg är mycket kul när hon rappar om sitt liv som ”Misär”, men är ­blekare i Amy Winehouses ”Rehab”. Andreas Weise och Mojje tolkar Toto. Magnus ­Johanssons trumpet tar sig an ”Öppna landskap” och ”Nessun dorma”. Det blir Gangnam style förstås.

Läderkläder & bandana

Andra akten inleds med hårdrocksmedley. Lotta Engberg och de andra i tuffa t-shirts, Claes af Geijerstam på ­gitarr i läderkläder och bandana. ”You shook me all night long” och ”Highway to hell” av AC/DC.

Hårdrock blir inte mjukare än så.

SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet