Startsidan / Nöjesbladet

De kommer att uppträda i Melodifestivalens mellanakt

Magnus Carlsson, Charlotte Perrelli, Kikki och Bettan.

Nu är det klart vilka artister som ska uppträda i Melodifestivalens mellanakt.

Här är hela listan.

Nöjesbladet har tidigare avslöjat att under finalen av Melodifestivalen är en storslagen mellanakt planerad, med After Dark som avslutande akt. Mellanakten kommer representera de senaste 15 åren av festivalens historia. Till hjälp har därför SVT tagit in 15 artister för att ingå i ett medley, skriver TT.

De 15 artisterna representerar dock inte en artist per år, utan istället har SVT valt att fokusera på de artister vars låtar blivit en hit. Bland de stjärnor man kommer att få möta på lördag finns bland annat Nanne Grönvall, Brandsta City Släckers och Caroline Af ugglas.

LÄS OCKSÅ PLUS Så mycket tjänar schlagerartisterna  

Som Nöjesbladet kunde avslöja i lördags är Christer Lindarws dragshow-grupp ”After Dark” klar för super-medleyt. Lindarw deltog i den tredje deltävlingen men kom då sist.

Mellanakten har skapats av Melodifestivalens innehållsproducent och manusförfattare Edward af Sillén som jagat artister till medleyt sedan i höstas.

– ”La dolce vita” symboliserar verkligen Melodifestivalen på så många sätt. Det ultimata lyckopillret. Så när de inte gick till final fick vi möjligheten att ta med dem, säger Edward af Sillén, till TT.

Melodifestivalen
Julija Sidner

Läsarkommentarer

Läsarnas egna artikelkommentarer. Regler du måste följa
SENASTE NYTT

Nöjesbladet

Visa fler
Om Aftonbladet