Nu har Florence och Rune fått varandra

Gifte sig till slut – efter viktraset i ”Biggest Loser”

för stor klänning När Florence väl sa ja till Rune visade det sig att den tänkta klänningen hade blivit för stor, och den fick ersättas av en ny.
för stor klänning När Florence väl sa ja till Rune visade det sig att den tänkta klänningen hade blivit för stor, och den fick ersättas av en ny.
NÖJE

De gick ner i vikt tillsammans i ”Biggest loser” i TV4.

I går gifte sig Florence Brunberg Karlsson och Rune Johansen.

Men bruden kom inte i den tänkta klänningen.

– Den gick inte att sy in så mycket, säger Florence.

då Paret kämpade tillsammans i ”Biggest loser”.
Foto: Foto: TV4
Paret kämpade tillsammans i ”Biggest loser”.

I går klämtade äntligen bröllopsklockorna för Florence Brunberg Karlsson, 57, och Rune Johansen, 42.

För Rune Johansen har det varit en lång väntan.

– Jag vet inte hur många gånger jag friat, jag har frågat många gånger men då har hon alltid sagt ”inte förrän jag kommer i klänningen”, säger han strax efter vigseln.

Har egen bröllopsbutik

Florence Brunberg Karlsson driver nämligen en egen bröllopsbutik. För fyra år sedan köpte hon den perfekta brudklänningen. Men det fanns ett litet problem – den passade inte.

Efter ”Biggest loser” fanns ingen återvändo.

Men att gå ner i vikt från 101 kilo till 67 sätter spår. När Florence Brunberg Karlsson provade klänningen inför bröllopet passade den inte längre.

Tre storlekar fel

– Den tappade formen totalt och gick inte att sy in så mycket. Den jag önskade komma i var storlek 44, men nu har jag storlek 38. I dag har jag en mycket häftigare sak på mig, det är ett korsettliv med snörning bak och så glittrar den och det är ett långt släp och så har jag en liten pälsjacka över, säger hon.

103 gäster var med under vigseln i Kinne-Kleva kyrka i Götene för att fira brudparet.

– Det var så fint i kyrkan och allting har blivit precis som jag önskar. Det snöade till och med när vi gick ut ur kyrkan. Det var helt fantastiskt och så underbart, säger Florence.

– Det känns helt enormt och är något jag väntat jättelänge på, säger Rune.