Han är Emmas nya prins

Emma Pernald har funnit kärleken igen – i finansdirektören Tomas Jonson från Göteborg

Sommaren har paret ägnat åt sitt stora gemensamma intresse: segling. Emma har seglat sedan barnsben och även Tomas är enormt båtvan sedan sin uppväxt i en redarfamilj.
Sommaren har paret ägnat åt sitt stora gemensamma intresse: segling. Emma har seglat sedan barnsben och även Tomas är enormt båtvan sedan sin uppväxt i en redarfamilj.Foto: per groth
NÖJE
Emma och Carl-Philip dejtade i tio år (1999–2009).
Emma och Carl-Philip dejtade i tio år (1999–2009).Foto: johan solum

Vintern 2008 tog kärlekssagan slut för prins Carl Philip, 31, och Emma Pernald, 30, efter deras nio stadiga år tillsammans. Sedan dess har prillens nya relation med forna ”Paradise hotel”-deltagaren Sofia Hellqvist, 25, fått stå i centrum som landets hetaste kärlekssnackis.

Men nu visar det sig att det inte bara är Carl Philip som gått vidare. Emma Pernald slapp kyssa grodor för att hitta sig en ny drömprins. Han fanns nämligen runt hörnet – i form av göteborgaren Tomas Jonson, 30. När Klick! frågar prinsens exflickvän om hennes nya kärlek är hon hemlighetsfull.

– Tack för frågan, men jag vill helst inte kommentera så mycket om oss. Jag kan säga att jag absolut mår bra, säger Emma Pernald och skrattar glatt.

Enligt uppgift till Klick! har den nykära duon ett distansförhållande eftersom Emma jobbar på reklambyrån McCann i Stockholm. De träffades genom barndomsvänner och bekräftade att de var ett par när de dök upp på måndagens

Polarprisgala tillsammans.

Om Tomas platsar på gräddhyllan?

Absolut.

Han är finansdirektör i Göteborg, har tagit civilekonomexamen på en ansedd skola i London – och fyller sin portfölj till bredden av fina diplom och utmärkelser.

FAKTA

Karl Tomas Jonson

Född: 5 maj 1980. Bakgrund: Bodde sina två första år i livet på Djursholm och är uppvuxen i en välbärgad familj. Hans pappa heter Kjell Jonson och var tidigare vd för rederiet Front Line. Utbildning: Läste till civilekonom vid anrika universitetet LSE, London School of Economics and Political Science. Premiärministrar, nobelpristagare och presidenter har utbildats vid samma skola. Yrke: Anställdes som finanschef på bolaget Opus Group sommaren 2008. Inkomst: 601 281 kronor taxeringsåret 2010. 1 169 900 kronor taxeringsåret 2009.

Frida Hübenette Högberg