Kutcher om sexscenerna med Portman: ”En utmaning”

NÖJE

Att spela in sexscener med Natalie Portman till nya romantiska komedin ”No strings attached” var en rejäl utmaning, enligt Aston Kutcher.

Men det var inte Portman som gjorde det svårt för Kutcher. Utmaningen var att få till roliga sexscener som publiken kan skratta åt:

– Du har 50 personer omkring dig, inga kläder på kroppen, du är tillsammans med någon som du inte känner särskilt bra och försöker få henne att känna sig bekväm samtidigt som du själv kämpar med att vara bekväm och så ska du vara rolig också – det är en utmaning, förklarar Kutcher i en intervju med tidningen E!.

Den rutinerade ”rom-com”-skådisen avslöjar också hur han håller gnistan vid liv tillsammans med sin fru sedan fem år, Demi Moore:

– Jag försöker hela tiden påminna mig om att hur fantastiskt mitt förhållande än är så måste jag fortsätta jobba på det, försöka att ta det till en ny nivå hela tiden. Det är det viktigaste av allt. För vi blir alla bekväma och när vi blir bekväma blir vi lata och när vi blir lata glömmer vi de små sakerna, säger Kutcher.