”Jag har blivit utnyttjad”

Alex Reid om Jordan

Det svarta molnet på Alex och Katies kärlekshimmel ska, enligt Alex vara, hans hustrus känslor för ex-maken Peter André.
Det svarta molnet på Alex och Katies kärlekshimmel ska, enligt Alex vara, hans hustrus känslor för ex-maken Peter André.Foto: AP, AFTONBLADET BILD
NÖJE

Den brittiska skandaldrottningen Katie ”Jordan” Price, 32, avverkar äktenskap som vanliga människor avverkar underkläder. Efter veckor av spekulationer bekräftar nu den skandalomsusade glamourmodellen att det drygt 11 månader korta äktenskapet med kampsportaren Alex Reid, 35, är över. Alla tecken tyder dessutom på att en smutsig skilsmässa är att vänta.

Är pengagalen

I ett osedvanligt öppenhjärtat pressmeddelande sparar inte modellen på krutet och beskriver bland annat exmaken som pengagalen och besatt av livet i rampljuset.

– Alex och jag har brottats med en rad svårigheter de senaste månaderna. Jag accepterar att dessa delvis orsakats av att jag gifte mig för snabbt – vi gör alla misstag och detta var ett sådant, skriver Jordan i ett uttalande.

– Jag hade hoppats att Alex och jag kunde fortsätta att vara vänner, men jag är osäker på om det är möjligt, fortsätter hon.

Alex flyttar inte ut

Enligt glamourmodellen bor Alex kvar i parets gemensamma hus i Surrey, England – trots att hon har insisterat på att han ska flytta ut. Alex är dock inte beredd att lägga äktenskapet bakom sig utan en fight. Kampsportaren kräver nu 11,7 miljoner kronor för att sätta sin kråka på skilsmässopapperen.

– Jag har blivit utnyttjad och behandlad som Jordans nickedocka – för att hon inte kan komma över sin förra man. Jag tvivlar på att hon har älskat mig över huvud taget. Det är som att hela äktenskapet är en bluff och en pr-fint, säger Alex enligt The Mirror.

Jordan gifte sig med Alex bara månader efter att hon separerat från sångaren Peter André, 37, som är pappa till två av hennes barn. Äktenskapet med Andre höll i fyra år.

FAKTA

Andra rubriker signerade Katie ”Jordan” Price

Har genomgått otaliga bröstförstoringar och har vikt ut sig i ett antal herrtidningar, bland annat Playboy.

Spelade in en skandalsåpa tillsammans med dåvarande maken Peter André där paret iscensatte samlag och hade ohämmade samtal om sex.

Har haft flera stormiga förhållanden med kändisar och sportstjärnor, bland annat fotbollsspelaren Dwight Yorke och sångaren Dane Bowers.

Uppgav 2009 att hon tidigare har blivit våldtagen av en ”känd celebritet” tidigare i livet, men att hon valt att inte rapportera händelsen. Vägrade att avslöja vem.

Arresterades 2003 efter att ha misshandlat en kvinna utanför en klubb.

Joel Ågren