”Han är i mitt liv för att stanna”

Claudi Galli har flyttat ihop med nya kärleken

Nykär Claudia Galli bor sedan några månader tillsammans med sin nya pojkvän.
Nykär Claudia Galli bor sedan några månader tillsammans med sin nya pojkvän.Foto: Foto: Carolina byrmo
NÖJE

Skådespelerskan Claudia Galli har fjärilar i magen.

Sedan några månader tillbaka lever hon sambolivet med sin nya kärlek, som hon kallar mannen i sitt liv.

– Det är honom jag vill skaffa barn och gifta mig med, säger hon.

Nytt jobb – ny kärlek. Claudia Galli, 32, beskriver sig själv som lycklig och nykär. Nästa vecka har ”Huset fullt av hundar” premiär på SVT och Galli axlar programledarrollen.

”Min roll är skön”

I varje avsnitt får en hundsugen familj tillbringa en vecka tillsammans med sex omplaceringshundar innan de slutligen bestämmer sig för vem som blir deras nya familjemedlem.

– Min roll är skön, jag hänger med familjen och hundarna och ser hur det går, säger Galli.

Men det är inte bara programledarrollen som är ny – även kärlekslivet. Sedan några månader tillbaka bor hon och pojkvännen, som hon ännu vill hålla hemlig, ihop på Södermalm i Stockholm.

– Vi träffades under ett projekt, han jobbar bakom kameran och jag framför. Hans intelligens och kreativitet är det jag går i gång på mest. Han är i mitt liv för att stanna, säger Galli.

I vår fortsätter skådespelerskan inspelningarna med komediserien ”Starke man” i Malmö, men först väntar två veckors solsemester för det nyförälskade paret.

– Det känns oförskämt bra, säger hon.

FAKTA

/Claudia Galli

Namn: Claudia Galli. Ålder: 32. Bor: Stockholm Yrke: Skådespelerska och programledare. Aktuell: Programledare för ”Huset fullt av hundar” som har premiär 15 mars på SVT1. Familj: Sambo och hunden Kitty. Inkomst: 284 593 kronor.