Aftonbladet
Dagens namn: Simon, Simone
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nöjesbladet / Klick!

Här slås Halle Berrys liv i spillror

Stjärnan riskerar att förlora vårdnaden om sin fyraåriga dotter

Nu rämnar tillvaron för Halle Berry, 46.

I slutet av förra veckan hamnade skådespelerskans fästman Olivier Martinez, 46, och hennes ex Gabriel Aubry, 37, i ett våldsamt slagsmål utanför stjärnans hus.

Allt inför ögonen på hennes och Gabriels fyraåriga dotter Nahla.

”Hotade att döda mig”

Gabriel, som var vid huset för att lämna över Nahla till Halle inför Thanksgiving, påstår att Olivier kastade sig över honom, slog honom och dunkade hans huvud ner i asfalten. Båda männen fick föras till sjukhus med skador.

Slagsmålet tycks vara kulmen i en infekterad vårdnadstvist. Halle vill flytta till Frankrike med dottern och nya fästmannen och få ensam vårdnad av Nahla, något som rätten avslog för bara några veckor sedan.

– Olivier hotade att döda mig om jag inte lät dem flytta till Frankrike, hävdar Gabriel i en polisanmälan.

Halle Berry och Olivier Martinez menar att det i stället var Gabriel som startade slagsmålet – och ansökte omedelbart om besöksförbud. Det gick igenom när Gabriel arresterades efter slagsmålet.

Gabriel får nu inte komma närmre än 100 meter från sin dotter, något som kan komma att bli permanent om han döms för misshandel. Han riskerar också att utvisas till Kanada eftersom han är i USA på tillfälligt arbetsvisum.

– Han hotade att döda mig om jag inte sa att det var jag som startade slagsmålet. Jag bad poliserna upprepade gånger att ta övervakningsbanden från Berrys säkerhetskamera innan hon och Martinez raderar dem, skriver Gabriel enligt RadarOnline.

Vittne till våld

Nu kablas bilder på en sönderslagen Gabriel ut i ett till synes försök att rentvå fotomodellen.

Barnavårdsnämnden har kopplats in eftersom Nahla blev vittne till det våldsamma slagsmålet. De ska nu utreda om flickans tillvaro är säker.

– Det har vid upprepade gånger förekommit anklagelser om misshandel i familjen, säger en källa till RadarOnline.

Om Aftonbladet