Förseningar för Farmen

Nu hoppar Linda av

TV

Linda Isacsson hoppar av.

Varken inspelningsplats, personal eller ny programledare är klara för ”Farmen”.

- Det är kris i produktionen. Vi är försenade flera veckor, säger en källa.

Ska ägna sig åt farliga djur.
Foto: MATS STRAND
Ska ägna sig åt farliga djur.

Inspelningarna av ”Farmen” skulle enligt planerna börja veckan efter midsommar. Nu startar de i stället först i mitten av juli.

- Produktionen ligger efter i planeringen, nu tvingas vi spela in ända till slutet av september, berättar en källa för Aftonbladet.

Varken inspelningsplats, programledare eller deltagare är ännu klara.

- Det är klart att vi velat ha klart allt så tidigt som möjligt. Men vi vill hitta den perfekta platsen. Missen vi gjorde i Afrika var att vi inte nyttjade platsen ordentligt, säger TV 4:s programchef Anders Knave.

Storproduktioner

I sommar spelas flera storproduktioner in. ”Riket”, ”Robinson”, ”Idol” och ”Fortet” sysselsätter större delen av den tekniska personalen. TV 4 har svårt att få ihop ett kompetent produktionsteam.

Kanalen ligger dock i slutförhandlingar med en ny programledare. För det står nu klart att Linda Isacsson hoppar av. Hon satsar i stället på sitt nya projekt ”Farliga djur”.

- Jag tyckte det kändes perfekt att få göra en säsong i Sverige och en i Afrika. Nu vill jag gå vidare och det här är mitt drömprojekt, säger Linda Isacsson.

Ålands skärgård

Enligt vad Aftonbladet erfar lutar det åt att ”Farmen” kommer att spelas in i Ålands skärgård. TV 4 försöker nu hitta rätt deltagare.

Och de lär få packa varmt.

För några av farmarna varar vistelsen på bondgården ända till hösten på grund av den försenade inspelningsstarten.

Susanne Nylén