Dagens namn: Vega
Årets bästa sajt. Årets nyhetssajt. Årets Dagstidning digitalt.
PLUS  

Huskurerna som faktiskt fungerar

PLUS LISTA Honung på såret och vitlök i örat? Tv-läkaren reder ut vilka kurer som funkar Dessutom: Bästa tipset mot magsjuka

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Bushs lillebror överväger presidentkampanj

Jeb Bush håller dörren öppen för en presidentvalskampanj 2016. Det bekräftade han vid ett republikanskt insamlingsmöte i New York i dag. - Jag funderar på att ställa upp, ska han ha sagt enligt TV-kanalen CNBC. Bush är före detta guvernör i Florida. Han är son till president George HW Bush och lillebror till George W Bush.

Förlorade i ”Call of Duty” – ringde insatsstyrka

En armé av poliser, helikopter, ambulanser och insatspoliser slog i går till mot ett hus i Long Island, New York, skriver New York Post. Enligt larmet hade en tonåring precis mördat sin mamma. Men när polisen efter mycket om och men insåg att mamman stod i köket och lagade lunch och sonen satt och spelade dataspel, stod det klart att det hela var ett så kallat ”swatting”-skämt, en ny trend där folk ringer in falska larm för att se hur stor insatsstyrka (SWAT-team) som svarar på larmet. Polisen letar nu efter den person som skickade in det falska larmet i Long Island, troligtvis var det en dålig förlorare som precis fått stryk av sonen i dataspelet Call of Duty.

13-åring smittad av mers-virus – 81 har dött

Nya mers-viruset Det sarsliknande viruset mers har fortsatt att spridas. Inom loppet av två dagar har ytterligare elva personer insjuknat i Saudiarabien där smittan först upptäcktes. En av dessa är en 13-årig flicka i hamnstaden Jeddah. För några dagar sedan upptäcktes även fyra fall i Egypten. Totalt är nu antalet smittade uppe i 272, varav 81 har avlidit.

SENASTE NYTT
Om Aftonbladet
TV
AFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida