Dagens namn: Patrik, Patricia
Årets bästa sajt. Årets nyhetssajt. Årets Dagstidning digitalt.

AFTONBLADET I DAG: 11.30 TV TV-domarna, nytt avsnitt 14.00 LIVE Hovrättsdom för styckmordet på Vatchareeya 19.00 LIVE Allsvenskan 19.00 LIVE Tre Kronor-Danmark, träningsmatch hockey. 21.30 LIVE Real Madrid-Barcelona

PLUS  

Mästerverkens dolda budskap

PLUS SUPERGRAFIK: Klicka dig runt i tio världsberömda konstverk och upptäck: Symbolerna Dolda budskapen Konstnärens misstag

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

FN undersöker foton av misstänkta tortyroffer

Syrienkriget Bilder av fångar som ska ha torterats av syriska regeringsstyrkor och som smugglats ut ur landet visades i går för FN:s säkerhetsråd, skriver BBC. – De fruktansvärda bilderna av lik märkta av svält, strypning och slag är tecken på att Assads regim dödat systematiskt och utbrett, säger Samantha Power, USA:s FN-ambassadör. Frankrike, som vill att den internationella domstolen ICC ska utreda om det skett brott mot mänskligheten, hade kallat samman mötet.

Miniubåt fortsätter sökandet efter MH370

Försvunna Malaysiaplanet Miniubåten Bluefin 21 återvänder nu till sökandet av Indiska oceanens botten i jakten på det försvunna planet från Malaysia Airlines. Ubåten avbröt sin första sökning eftersom den inte var programmerad för att gå till det djup som krävdes för att scanna havsbottnen, under sökning nummer två fick ubåten tekniska problem. Enligt beräkningarna från amerikanska flottan kommer det att ta upp till två månader att söka igenom det tilltänkta området.

Fem studenter höggs ihjäl på fest – polis son gripen

Fem studenter höggs ihjäl på en hemmafest nära ett universitet i den kanadensiska staden Calgary natten till tisdagen lokal tid. Offren är mellan 22 och 27 år gamla. En 22-årig man som kom till festen efter att han var färdig med sitt skift på en livsmedelsbutik ska ha tagit fram en stor kniv och huggit ned de fem studenterna. Mannen är son till en polismästare i staden.

SENASTE NYTT
Om Aftonbladet
TV
AFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida