Dagens namn: Adela, Heidi
Årets Dagstidning 2015.

”Nu åker jag ner och hjälper till”

Tvåbarnsmamman Cecilia, 23, såg bilden på Alan och fick nog

”Är en lättnad att få berätta det nu”

TV+TEXT Därför avslöjade kronprinsessan Victoria sin graviditet nu

VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Baby föddes på Legoland – får gratis entré hela livet

Lucas föddes på Legolands parkeringsplats sedan hans mamma, Janine, inte hunnit till BB när förlossningen började. Det hela inträffade vid Legolands brittiska nöjespark, och för att uppmärksamma den lyckliga födseln och säga grattis till familjen har pojken fått gratis inträde till nöjesparken för resten av livet. Det rapporterar ITV.

Sjuåring sköts ihjäl av sin pappa som ville hämnas

Den 11 september i fjol sköt Yasser Alromisse ihjäl sin sjuåriga dotter, och senare sig själv, i East Sussex, Storbritannien. Det slår rättsläkare nu fast, enligt brittiska medier. – Det var ett noga planerat dåd, säger rättsläkaren Alan Craze enligt Sky News. Flickan, Mary Shipstone, träffades av en kula i huvudet när hon stod intill sin mamma utanför deras hus, hållandes i en ny violin. Pappan uppges ha ägnat månader åt att söka upp dem efter att de flyttat från deras gemensamma lägenhet sedan han blivit våldsam. Mamman tillika ex-frun menar att dådet motiverades av hämnd. – Han hade möjlighet att skjuta mig med men gjorde det inte, säger hon och fortsätter: – Det var en hämndaktion. Det måste det ha varit.

11-åring sköt ihjäl 16-åring under inbrott

Två inbrottstjuvar blev under torsdagen beskjutna när de var i färd att ta sig in i en bostad i St. Louis i USA. En av dem träffades i huvudet av skottet som avlossades av en 11-årig pojke. Det rapporterar nyhetsbyrån AP. Enligt Fox dödades den 16-årige inbrottstjuven av skottet.

SENASTE NYTT
KOLUMNISTER
TVAFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida