Dagens namn: Ulrika, Ulla
Årets Dagstidning 2015.
VÄRLDEN
Utrikesnyheter från

Fyraårig flicka hittad mystiskt död i sopsäck

En kvinna som var ute och promenerade med sin hund hittade kroppen av en fyraårig flicka insvept i en fleecefilt i en sopsäck på en strand på Deer Island i Boston. Hundratals tips har strömmat in sedan polisen gick ut med en datorgenererad bild på hur flickan troligen sett ut i livet, rapporterar Boston Globe. Men hennes identitet är fortfarande okänd.

Par svälte sexårig dotter – vägde som en tvååring

När den sexåriga flickan kom till sjukhuset i Colorado vägde hon bara 11 kilo. Nu har föräldrarna, Jason och Katherine Barton, åtalats för barnmisshandel. Det rapporterar flera amerikanska medier. Åklagaren menar att flickan under lång tid lidit av undernäring och att föräldrarna avsiktligt inte gett henne mat. ”Hon vägde 11 kilo, vilket är en normal vikt för en tvååring”, skriver åklagaren i ett uttalande i vilket han påpekar att familjen hade ”rikligt med mat hemma”.

Tog ett nattbad – blev uppäten av alligator

En 28-årig man dödades av en alligator under ett nattbad i en hamn i Orange i sydöstra Texas. En viltvårdare hittade hans kropp i närheten två timmar efter attacken. En kvinna uppges ha hört mannen ropa på hjälp och hoppade i vattnet för att hjälpa honom. Kvinnan ska ha klarat sig utan skador.

Digitala livet
I samarbete med logo-teliaTelia

Attacken mot Åkesson:
Bedriver vänsterpolitik

TV+TEXT Anna Kinberg Batra svingade hårt åt både höger och vänster

SENASTE NYTT
TVAFTONBLADET

Gör Aftonbladet till din startsida