Dagens namn: Verner, Valter
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nyheter

Innelistan

1. Cristina Stenbeck

Ska hon eller ska hon inte ta över sin fars, mediemogulens Jan Stenbecks, roll som framgångsrik företagsledare? Tjejen är bara 25 år och slipsnissarna ligger redan på knä framför henne.

2. Alice Bah

Halva Alice har försvunnit sedan vi sist såg henne i rutan, men det som är kvar av henne är varmt, medkännande, påträngade och påläst i sina Tv4-utfrågningar av partiledarna.

3. Ola Salo

The Ark har släppt Sveriges mest hypade skiva just nu, ’’In lust we trust’’. Här finns tjatiga förstasingeln ’’Father of a son’’, som jag sågar. Men det finns guldspår som ’’Calleth you, cometh I’’ och andra sköna ballader.

4. Mikael Nyqvist

Spelar pappa i Ulf Malmros begåvade, detaljsäkra och vackert filmade barnrulle Bäst i Sverige. Dessutom dubbelaktuell med kärleksfilmen ’’Grabben i graven bredvid’’.

5. Olle Ljungström

Poeten som dessutom kan göra musik är tillbaka med skivan ’’Syntheziser’’. Olle är en sådan där kille som man vill dricka te med och kanske kolla lite på dumtv med - en myspåse helt enkelt.

6. Maja Ivarsson

Cool sångerska och snygg frontfigur i pop/rockbandet The Sounds, vars singel ’’Hit me’’ spelas flitigt på ZTV. Påminner väldigt mycket om Lambretta, men yngre.

7. Lukas Moodysson

Pojken med guldkameran har gjort film igen. Men där hans tidigare filmer lockat till skratt är Lilja 4-ever istället en käftsmäll.

8. Magnus Gunnarsson

Magnus driver krogen M2 (som betyder Magnus och Magnus, från tiden med två ägare) i Göteborg. Duktig på att få gästerna att känna sig hemma och trivas i bästa gemyt.

9. Kamprad Jr

Pappa Ingvar har räknat rynkorna och lämnar över säljsuccén Ikea till sonen Peter. Att releasen av Ikea-katalogen får tid i tv-kanalernas nyheter visar att inget svenskt företag är hetare just nu.

10. Katarina Gröndahl

Gör fina silverringar i form av vaginor (www.proudpussy.com). Uppmanar också kvinnor att göra ordet ’’fitta’’ rumsrent igen. Feminist och konstnär som vill att folk ska tänka.

Utelistan

1. John Pohlman

Favoritvädermannen ska gå i välförtjänt pension. Men vänta! Dagen därpå säger han sig vara redo att stanna kvar. Är detta ett vargen-kommer-utspel i löneförhandlingen?

 

2. The bachelor

Kanal 5 excellerar i chockdokusåpor i höst. Värst är ’’The bachelor’’, där singeltjejer får tävla om att gifta sig med en miljonär. Det enda singeltjejer vill är ju att gifta sig rikt. Åka jorden runt, utbilda sig, skaffa ett jobb och ett människovärde är inte alls lika prioriterat.

 

3. Tjejmilen

Varför ska tjejer ha en egen mil? Det är som att införa tjejtisdagar, tjejspagetti eller tjejbilar.

SENASTE NYTT

Visa fler
Om Aftonbladet