Super-Robinson drar igång

Nu finns alla tävlande i Spotlight

NYHETER

Dokusåpornas dokusåpa - Expedition: Robinson - drar igång på lördag, den 22 november. Nu finns hela startfältet i Spotlight, och du kan välja just dina favoriter till din portfölj!

UTMANARNA Kan de sätta det gamla gardet på plats?
UTMANARNA Kan de sätta det gamla gardet på plats?

Årets Robinson blir det sista som sänds i Sveriges Television, och det är ett stjärnspäckat startfält som möter upp på Robinson-ön. I ena laget finns idel veteraner från tidigare tävlingar, i det andra 10 nya utmanare.

Vem som kommer att vinna årets Robinson är en väl förborgad hemlighet, men oavsett hur det går i tävlingen så kommer du i Spotlight att kunna följa vem eller vilka som ger upphov till de största rubirkerna. Och även om Robinson-veteraner som Emma Andersson redan före tävlingen haft en del hel del framgångar i Spotlight, så finns det inget som säger att det inte gömmer sig fler rubrikmakare på ön.

Alla Robinson-deltagarna har placerats i kategorin "Wildcards", vilket innebär att de ligger där under en begränsad tid - fram till Expedition Robinson är över - och du kan ha maximalt två stycken från denna kategori i varje portfölj. Dock finns sedan tidigare Emma Andersson, Zübeyde Simsek och Anders Lundin i Media-kategorin, så totalt är det alltså möjligt att ha upp till fyra Robinson-deltagare i en portfölj.

VETERANLAGET Hur långt räcker veteranernas erfarenhet mot utmanarna?
VETERANLAGET Hur långt räcker veteranernas erfarenhet mot utmanarna?

Göran Fröjdh