Dagens namn: Ursula, Yrsa
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nyheter

Dokusåpa gör sexfilm

Liveporr med vanliga killar inlåsta med porrstjärnor

Nya dokusåpan ”Private stars” bjuder tittarna på liveporr.

Riktiga porrstjärnor följs dygnet runt i ett liknade ”Big Brother”-hus.

Varje rörelse fångas av kameran.

TÄNJER GRÄNSER I en ny ”Big Brother”-inspirerad dokusåpa låter man fem vanliga killar leva inlåsta med fem kvinnliga porrmodeller. De ska producera en film och killarna röstas bort efter hur de presterar.   TÄNJER GRÄNSER I en ny ”Big Brother”-inspirerad dokusåpa låter man fem vanliga killar leva inlåsta med fem kvinnliga porrmodeller. De ska producera en film och killarna röstas bort efter hur de presterar.

Svenska porrkungen Berth Milton slutar aldrig att chockera. Nu lanserar hans porrföretag Private nya dokusåpan ”Private stars”, inspirerat av ”Big Brother”. Fem kvinnliga porrmodeller är inlåsta i ett hus med fem vanliga män.

De inlåsta i huset kommer att filmas dygnet runt medan de producerar en egen porrfilm. De fem männen i showen kommer att bli bedömda efter hur de beter sig sexuellt med kvinnorna. De som klarar sig sämst kommer att röstas ut, en åt gången, tills en vinnare träder fram. Han kommer att få ett heltidskontrakt med en porrfilmsproducent.

Lovar gå längre

Programmet ”Private stars” lovar att gå längre än alla andra dokusåpor genom att visa ”riktiga saker”. De menar då att tittarna ska få se människor ha sex. Tanken är också att de ska få chansen att komma bakom silikonbilden och få insyn i porrstjärnornas själ. ”Private stars” kommer att gå i tio avsnitt med start i september i kabel och satellit-tv i Storbritannien.

Kritiska röster har höjts i Storbritannien mot ”Private stars”. Ann Widdecombe, Torypartiet, anser att programmet har tagit ett steg i fel riktning och måste stoppas.

– Producenter tävlar med varandra om vem som kan gå längst. Saker som vi ser på tv i dag var helt otänkbara för bara några år sedan, säger hon till News Telegraph.

Hanna Rydén
SENASTE NYTT

Nyheter

Visa fler
Om Aftonbladet