Startsidan / Nyheter

Hjälp - jag sitter fast i porrbutiken

Tvingades ringa polis för att bli utsläppt

En kund fick en helkväll i porrbutiken.

Men kanske inte på det sätt han tänkt sig.

Han blev inlåst i sitt bås och tvingades till slut ringa polisen för att komma ut.

TOG BAKVÄGEN Polisen fick rycka ut för att undsätta den nödställda porrkunden. Mannen var så skamsen att han bad om att få bli utsläppt bakvägen när en av ägarna dök upp efter en och en halv timma.   TOG BAKVÄGEN Polisen fick rycka ut för att undsätta den nödställda porrkunden. Mannen var så skamsen att han bad om att få bli utsläppt bakvägen när en av ägarna dök upp efter en och en halv timma.

När klockan slog elva i går kväll stängde personalen porrbutiken och gick hem. Vad de inte visste var att en kund fanns kvar i ett av visningsbåsen.

När mannen, som är i 50-årsåldern, upptäckte att han var inlåst och inte kunde komma ut, hade han inget annat val än att kalla på polisen.

Men väntan på att komma ut ur butiken, som ligger i centrala Stockholm, blev ändå lång. Genom det frostade glaset i dörren syntes mannen ömsom hänga i dörrgallret, ömsom rycka i handtaget.

Ropade genom dörren

Polisen kontakt med honom genom att ropa genom dörren.

- Han ville bara komma ut och undrade hur lång tid det skulle ta, säger Thomas Emilsson vid Norrmalmspolisen.

Först efter en och en halv timme dök en av delägarna upp och kunde öppna dörren. Innanför väntade mannen med solglasögon och en keps neddragen över ansiktet.

Kunderna somnar

- Han skrattade åt hela situationen och tyckte att det var pinsamt, säger Thomas Emilsson.

Inte heller delägaren var pigg på att lämna några kommentarer, men sa att det inte var första gången någon blir kvar i butiken efter stängningsdags.

- Det händer att de somnar, säger han.

Mannen sa till polisen att personalen släckte och stängde innan han hann ut.

Han är inte misstänkt för något brott.

Eva Buskas
SENASTE NYTT

Visa fler