’Jag förstår att alla pratar’

Plura om maten, magen, alkoholen, alla talangerna – och en ”dum grej” i Göteborg

BAKA INTE BÄSTA GREN I bageriet Petite France på Kungsholmen handlar Plura bröd till sina tv-middagar. ”Jag är bra på att laga mat, men när jag försöker baka blir mina limpor bara platta och smakar jäst.” Brödet på spaden är en fougasse med fransk pesto på basilika, persilja, rostad vitlök, oliver och olja.
Foto: Lotte Fernvall
BAKA INTE BÄSTA GREN I bageriet Petite France på Kungsholmen handlar Plura bröd till sina tv-middagar. ”Jag är bra på att laga mat, men när jag försöker baka blir mina limpor bara platta och smakar jäst.” Brödet på spaden är en fougasse med fransk pesto på basilika, persilja, rostad vitlök, oliver och olja.
NYHETER

Det ljuva livet gick på en snyting, fyra gram på Avenyn i Göteborg. Polis och rubriker.

Kultureliten skäller: ”Isterbuk” och ”alkoholromantik i tv”.

Men på gatorna är Eldkvarns Per Malte Lennart Jonsson, 58, mer älskad än någonsin.

– Jag kan bara vara mig själv, säger Plura.