Japaner tillagade currygryta på mordoffer

NYHETER

Tre män har gripits misstänkta för att ha dödat och styckat en man.

Och mordet bjöd polisen på ovanliga detaljer:

Efter att kroppsdelarna varit nedfrysta ett år kokade de en gryta med mannen som huvudingrediens.

Den japanska polisen äntligen fått upp spåren för vad som egentligen hände med krögaren Kazuyuki Kobayashi som försvann 2009, skriver Japan Today.

Tre män som sägs ha varit bekanta med mannen har tidigare i år gripits misstänkta för bedrägeri. I slutet av september greps de av Tokyo-polisen ännu en gång.

Då som misstänkta för mord på krögaren.

Och i förhör har de tre männen kunnat länkas till Kobayashis försvinnande, de har uppgett att krögaren hade lånat pengar till dem och krävt dem på återbetalning.

”Mörade med hammare”

Fallet fick en oväntad vändning i måndags.

Två av de gripna erkände då att de hade kokat resterna av Kobayashi i en currygryta.

De mördade krögaren och styckade hans kropp som de sedan lät ligga i en frys i ungefär ett år.

I augusti förra året plockade de fram hans kvarlevor som de mörade med en hammare. Sedan la de likdelarna på grillen.

Neutraliserade stanken

Efter det lät de likdelarna koka med i en gryta med curry.

Den japanska polisen tror att de misstänkta kan ha kryddad kvarlevorna för att maskera likdoften. Curry är känt för sin starka doft och kanske vara det tillräckligt för att odören av likdelarna i grytan inte skulle märkas.