Dagens namn: Verner, Valter
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Relationer

Horoskop för januari

Väduren

Du behöver betänktetid. Just nu går du igenom en ganska knepig fas, du lär dig mer om vad du egentligen behöver och vill ha av kärleken. Eftersom det händer saker på andra områden av ditt liv också så behöver du tid och utrymme. Det lönar sig bättre för dig att låta romantiken vara, så att känslorna får utvecklas och mogna i lugn och ro - på det sättet fattar du inga beslut som du senare ångrar. Lite tråkigt kanske men avgjort givande på lite sikt.

Bästa chansen: Oxe, Kräfta

Bästa stället: På möte

Bästa datumen: 6-7/1

Oxen

Januari blir en mycket blandad månad. Eftersom det blir gott om fester och nöjen är det inte alltid du hinner med kärleken. För dig som sportar blir det också en givande och intensiv månad. Men samtidigt är ditt kärleksliv intensivt och spännande, och för dig som funderat på att ta ett allvarligt steg framåt är detta en månad av stora val också. Du kanske inleder ett seriöst förhållande, ger någon ett stort förstroende eller bestämmer datum för ditt bröllop.

Bästa chansen: Vädur, Skorpion, Stenbock

Bästa stället: Via jobbet

Bästa datumen: 8-9/1

Tvillingarna

Du tänker mycket på framtiden men särskilt sugen på att flirta eller ägna dig åt romantiska kvällar är du inte. Just nu trivs du nästan bäst när kärleken befinner sig på lite avstånd så att du får tänka igenom den i lugn och ro. Du umgås hellre med vänner och du lyssnar mycket på deras goda råd. Mot slutet av januari dyker det dessutom upp en festlig och spännande möjlighet som inte alls rör ditt kärleksliv men som verkligen lockar. Kanske är det en lång resa.

Bästa chansen: Stenbock, Vattuman

Bästa stället: På fest

Bästa datumen: 10-11/1

Kräftan

Det blir en mycket turbulent månad. Vissa dagar blir romantiska, andra blir förfärliga med inslag av både konflikter och tvivel. Det handlar inte om några lätta känslor nu utan det är passion och glöd eller inget alls. Om du sitter fast i ett ljummet förhållande måste det rycka upp sig eller också tar det slut. Januari blir också en mycket erotisk månad, är ditt sexliv tråkigt finns det en risk att du kastar dig in i en relation som innebär hetta men också massor av problem.

Bästa chansen: Vädur

Bästa stället: På fest

Bästa datumen: 12-13/1

Lejonet

Du drar dig undan. Just nu känner du att du måste få tänka, måste få bestämma vad du egentligen vill göra. Det beror inte på kärleksproblem utan snarare på mognad och en vilja hos dig att ta nästa steg. Dessutom är du lite trött och stressad i andra sammanhang, ditt yrkesliv till exempel känns tungt och trist. Därför behöver du vila och ro, du behöver få slippa känlosmässigt laddade situationer och samtal så att du kan samla krafter inför helt andra uppgifter.

Bästa chansen: Stenbock, Vattuman

Bästa stället: Ett spa

Bästa datumen: 15-16/1

Jungfrun

Januari blir en avkopplande och festlig månad. Du har visserligen tur i kärlek men du ägnar dig faktiskt hellre åt andra saker. Kanske känner du att ditt kärleksliv skulle må bra av en paus eller i varje fall lite betänketid. Istället träffar du vänner och du knyter också en hel del nya kontakter. Eftersom året sannolikt börjar med förändringar på andra plan, som nya arbetsuppgifter eller nya studier, så har du inte heller så mycket tid över för romantik och myskvällar.

Bästa chansen: Stenbock, Vattuman

Bästa stället: På fest

Bästa datumen: 17-18/1

Vågen

Du vill inte fatta beslut, du vill inte involvera dig med någon ny och du vill inte gräva för djupt i dina egna känslor just nu. Det finns just därför en risk för gräl, särskilt om du försöker tala allvar med någon. Det gäller inte bara i ditt kärleksliv utan också i andra nära relationer, till släktingar och till goda vänner. Januari blir ingen lätt månad men du kommer att märka att du står bättre rustad efter att den här tiden är över. Du kommer att lära dig mycket om både dig själv och andra.

Bästa chansen: Stenbock

Bästa stället: Hemma

Bästa datumen: 20-21/1

Skorpionen

Visst lockar kärleken men samtidigt som du känner dig ganska romantisk är januari en oerhört intensiv månad på andra plan. Det händer massor som rör din karriär och dessutom blir det gott om nöjen och äventyr. Du kan inte hinna med allt, och stressar du riskerar du att tappa all din energi och därmed massor av fina möjligheter. Här gäller det alltså att prioritera, och det som lönar sig bäst för dig är förmodligen att lägga kärlekslivet på is ett litet tag.

Bästa chansen: Oxe, Skytt, Fisk

Bästa stället: På dansgolvet

Bästa datumen: 22-23/1

Skytten

För dig handlar kärlekslivet mest om det praktiska just nu. Du söker gemenskap och gemensamma mål. Har du en partner innebär det att du föreslår olika projekt, och hur ert kärleksliv utvecklas beror mycket på hur din partner tar det. Är du singel letar du efter någon som du kan åstadkomma saker tillsammans med, och den iställningen gör antingen att du inte hittar någon just nu eller att du gör ett mycket originellt val. En materiell grund är inte alltid det sämsta.

Bästa chansen: Skorpion

Bästa stället: Bland folk

Bästa datumen: 25-26/1

Stenbocken

Det här blir en utmärkt månad för dig. Frågan är bara vad du skall satsa på. Ditt kärleksliv bjuder på intensiva och härliga upplevelser, och likaså på seriösa och djupa känslor om du väljer att gå den vägen. Men samtidigt lockar nöjen och kanske en resa. Och som om det inte räckte så har du medvind i karriären just nu, så det kan bli en del knepiga prioriteringar. En sak är säker, väljer du att satsa på en romantisk månad så blir det gott om riktigt fina stunder.

Bästa chansen: Oxe, Tvilling, Lejon, Jungfru, Våg

Bästa stället: Hemma

Bästa datumen: 27-28/1

Vattumannen

Du vill ta ett steg tillbaka, tänka igenom saker i lugn och ro. Därför blir du inte särskilt förtjust när någon annan tar initiativet. Det kan vara någon som visar intresse för dig, eller en vän som välment försöker matcha dig med någon. Sannolikheten är stor att du inte låter det leda någonstans. Januari ger dig mest om du låter kärleken vänta lite. Däremot passar månadens sista vecka utmärkt om du vill roa dig eller kanske resa någonstans. Nya intryck ger inspiration.

Bästa chansen: Tvilling, Lejon, Jungfru

Bästa stället: En andlig plats

Bästa datumen: 29-30/1

Fiskarna

Januari blir en mycket romantisk månad men du är också mycket seriös, du vill skynda långsamt och låta kärleken utvecklas utan att stressa. Är du på väg in i ett nytt förhållande tar du det därför ganska lugnt. En annan sak som spelar in är tidsbristen, du har mycket att göra på jobbet och dessutom bjuder januari på massor av nöjen. Du trivs tillsammans med dina vänner och fester, uteliv och resor gör dessutom vintermörkret betydligt behagligare.

Bästa chansen: Skorpion, Vattuman

Bästa stället: På möte

Bästa datumen: 3-4/1

Senaste TV-klippen
SENASTE NYTT

Visa fler
Om Aftonbladet