Aftonbladet
Dagens namn: Maria
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Resa

Här är det annorlunda boendet i Sydafrikas vildmark

Sov under bar himmel i romantiska lyxkojor

Sov under bar himmel – mitt i Sydafrikas vildmark.

En romantisk destination för smekmånaden, så länge det inte regnar.

Se bilderna på de unika hotellen i Kruger nationalpark och Sabi Sand Reserve.

LÄS OCKSÅ PLUS Extra tjock reseguide till Sydafrikas juvel  

Om du planerar  en romantisk resa för dig och din partner kan letandet nu vara slut. För mer romantiskt än så här blir det nog inte. Bar himmel, vildmark och ingen som stör – här är de fantastiska lyxkojorna som finns i Sabi Sand Game Reserve och Kruger National Park i Mpumalanga, Sydafrika.

Hör ljudet av vilda djur

Det 65 000 hektar stora naturreservatet huserar bland annat storvilt, eller "The Big Five" som samlingen av leopard, lejon, elefant, noshörning och afrikansk buffel också kallas. Här kan du spendera en natt under stjärnorna och höra ljudet av vilda djur nedanför. Tinyeleti treehouse   Tinyeleti treehouse Foto: Lion Sands Game Reserve

Välj mellan 3 olika kojor

Det finns tre varianter av kojor: Kingston Treehouse och Chalkleys Treehouse i Sabi Sand Reserv, och Tinyeleti Treehouse som ligger i Kruger National Park. Om du vill ha tillgång till dusch bör du välja Kingston Treehouse, som är en konstruktion helt gjord av trä och glas. Här kan man bo upp till fyra personer åt gången, men precis som de andra kojorna finns ingen elektricitet att tillgå. Här är det vildmark på riktigt.

LÄS OCKSÅ PLUS Sydafrikas bästa safari  

Resa | Sydafrika
Välj valuta
 
 Loaded...
Jag vill växla
SEK