Aftonbladet
Dagens namn: Torgny, Torkel
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Resa

Se hisnande åkturen i semesterparadiset

Hänförande vyer och gastkramande stunts

Svenskarnas mesta semesterparadis – som du aldrig har sett det tidigare.

Här tar sig cyklisten från hustak till hustak – och störtar rakt ner från klippan.

Se bildspelet!

Följ Aftonbladet Resa på Facebook

LÄS OCKSÅ PLUS Reseguide med 135 tips till Gran Canaria  

Är du van vid att se Las Palmas på ett vykort föreställande en varm strand och semestrande par med paraplydrinkar i handen? Då får du nu möjligheten att få se staden från ett helt annat perspektiv.

 

De målade hustaken är karaktäristiska för Las Palmas.   De målade hustaken är karaktäristiska för Las Palmas. Foto: Youtube  

De målade hustaken, den stekande solen och den vackra kuststräckan på Las Palmas, Gran Canaria är lika hänförande som Danny MacAskills stunt är nervkittlande. Den 30-årige extremcyklisten från Skottland viner förbi, eller balanserar på, öns vackra hus, kyrkor, klocktorn och katedraler med en kamera fäst på hjälmen. Och han avslutar med ett gastkramande hopp – rakt ut i havet.

 

Hans stunt får det att pirra i magen – samtidigt som man blir hänförd av Las Palmas vackra omgivningar-   Hans stunt får det att pirra i magen – samtidigt som man blir hänförd av Las Palmas vackra omgivningar- Foto: Youtube

I ett Youtube-klipp kan man förutom alla häftiga stunts se Gran Canarias huvudstad Las Palmas arkitektur från gotiken och renässansen i all sin prakt.

Se bildspelet!

Läs mer
Välj valuta
 
 Loaded...
Jag vill växla
SEK