Bacon Explosion - Så gör du fettbomben

NYHETER

Så gör du:

1. Börja med att fläta bacon. Använd 3 paket för detta.

2. Stek eller grilla resterande bacon krispigt och lägg åt sidan.

3. Fördela sedan ut köttfärsen över baconmattan och krydda upp den med din favoritrub.

4. På med osten och rulla sedan ihop alltsammans till en fin rulle.

5. Placera på grillen indirekt och med baconmattans ände neråt så den inte rullar upp sig.

6. Låt ligga ca. 30-40 minuter, gärna med lite rök innan du börjar använda glaze.

7. Grilla direkt för att få lite grillyta mot slutet.

Servera med ett gott bröd och en majonnäs.

Använd stektermometer för att se när den är klar.

*Fläskkött 68-70 grader.

*Nötkött 60 grader.

FAKTA

Du behöver:

800g köttfärs

4 paket bacon

En bit mögelost

Riven hushållsost

Favoritkrydda/Rub

Söt glaze, gärna med honung