– Läsarna är det viktigaste vi har

SPORTBLADET

Sportbladets nya Ipad-app är bra – men det går alltid att bli bättre.

För att utvecklas ytterligare lottar vi nu ut Ipads till tio testpiloter.

– Läsarna är det absolut viktigaste vi har, säger Sportbladets printchef Michael Poromaa.

Snart lanseras Sportbladets nästa supersatsning – Ipad-appen. Ett läsverktyg som kommer nyttja papperstidningens stora läsupplevelse och sedan kryddas med heta filmklipp, snygga bildspel och webbens unika möjligheter till konstant uppdatering.

Tio testpiloter

Men med allt som är nytt så finns det risk för mindre barnsjukdomar och givetvis utrymme för både förädling och förbättring, och för att få hjälp med detta vänder vi oss nu till de absolut främsta och hårdaste kritikerna.

Ni som läser Sportbladet.

– Läsarna är det absolut viktigaste vi har. Därför vill vi ta med dem till den nya plattformen, säger Sportbladets printchef Michael Poromaa.

Av den anledningen kommer vi nu ge er chansen att bli en av Sportbladets tio testpiloter.

Kravet är att ni frekvent kommer diskutera brister och fördelar med Sportbladets Ipad-app, men som belöning för leverans av både ris och morot bjuder vi alla testpiloter på en Ipad.

Diskuteras på Facebook

– De får var sin Ipad. Motprestationen är dock att de diskuterar appen och ventilerar sina åsikter, både positiva och negativa, med oss och de andra testpiloterna, säger Michael Poromaa.

För att få chansen att bli testpilot måste du gå in på sportbladet.se och svara på det angivna frågeformuläret.

Vi kommer sedan välja ut tio stycken som kontaktas via mejl eller telefon.

Diskussionerna kommer föras på en stängd Facebook-grupp, och därför krävs att du har eller kommer starta upp ett Facebook-konto för att delta i utlottningen.

FAKTA

iPad-utlottning

Anmälningstiden slut.

Anmälningstiden slut.