Freddie modell igen - nu med kläderna på...

FOTBOLL

LONDON

Nu klär Fredrik Ljungberg på sig.

Han fortsätter som modell för Calvin Klein.

Men med nu gäller det annat än kalsonger.

Evening Standards helgbilaga.
Evening Standards helgbilaga.

I går prydde Fredrik omslaget på Londontidningen Evening Standards helgbilaga.

Inne i tidningen finns ett långt reportage med Ljungberg som modell.

Han har sedan tidigare ett lukrativt kontrakt med Calvin Klein när det gäller kalsonger och snart dyker de avklädda bilderna upp i tidningar och på stortavlor lite överallt i världen.

En halvnaken Fredrik Ljungberg kommer att kunna skådas överallt från Times Square i New York till en busshållplats i - Halmstad.

Fredrik fortsätter att göra reklam för Calvin Klein. Han har ställt upp på bilder tagna i trendiga stadsdelen Shoreditch i London.

I Evening Standard poserar han i kavaj, tröjor, rock och t-shirt i lite "vassare" miljöer.

"Går inte att försvara"

I intervjun delger Fredrik Ljungberg sina synpunkter på våldtäktsanklagelserna mot flera Premier Leaguestjärnor och debatten kring dopningstesterna efter det att Rio Ferdinand uteblev när han skulle testas.

- När det gäller dopningstesterna tycker jag att rutinerna runt testerna skulle bli klarare så att det blir lättare för spelare, klubb och förbund att veta vad som gäller.

- Men när det gäller den påstådda våldtäkten så är det inte bra för sporten och förhoppningsvis kommer myndigheterna att klara upp vem som är skyldig - eller oskyldig.

- Det går inte att försvara ett sådant beteende , men jag anser att klubbarna ska göra det till sitt ansvar att utbilda yngre spelare.

Leif Kasvi