Aftonbladet
Dagens namn: Beda, Blenda
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

”Hade skrattat om det hänt i Korpen”

Sågar sin egen lagkamrat efter händelsen

Det hettade till i mötet mellan Watford och Chelsea.

Parodiska scener utspelade sig innan Juan Carlos Paredes och Diego Costa fick syna ett varsitt gult kort.

– Det är sånt man inte ens ser i Korpen, säger Troy Deeney.

Matchen mellan Watford och Chelsea slutade 0-0.

Men Diego Costa hamnade – i vanlig ordning – i fokus.

Precis före paus var Chelsea-anfallaren inblandad i en situation som föranledde ett stort tumult mellan de både lagen. Han fick en lättare knuff av Watfords Juan Carlos Paredes och föll, till synes, väl enkelt till marken. Därefter reste han sig och ”hämnades” med en lättare tilltag som fick Paredes att gå i backen, också det till synes enkelt. premier league Ingen Pato – Chelsea tappade poäng igen

”Hade blivit utskrattad”

Spelare och ledare från respektive lag samlades i en stor klunga och domaren var i fullt sjå med att lugna ner situationen, innan han till slut kunde varna både Costa och Paredes för ”osportsligt uppträdande”.

Nu tar Watfords lagkapten Troy Deeney bladet från munnen och fördömer både Diego Costa – och egna lagkamraten Juan Carlos Parades.

– Det blev lite kaotiskt. Men så kan den moderna fotbollen se ut. Jag minns när jag var yngre och spelade i Sunday League (jämförbart med svenska Korpen) och det finns inte en chans att samma scener hade utspelat sig där. I så fall hade man blivit utskrattad, säger Deeney enligt Goal.

”Ska prata med honom”

Han säger att han kommer tillrättavisa sin lagkamrat.

– Det är sånt som händer i dagens fotboll. Alla spelare slänger sig och hoppas få en motståndare utvisad. Personligen gillar jag det inte och jag kommer ha ett snack med Parades om detta, säger Deeney.

Läsarkommentarer

Läsarnas egna artikelkommentarer. Regler du måste följa
SENASTE NYTT

Sportbladet

Visa fler
SPORTBLOGGAR
Om Aftonbladet