Aftonbladet
Dagens namn: Marika, Marita
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Silly season

”Har redan nobbat ett kolossalt bud”

Uppgift: Svensken har tackat nej till ny klubb

Zlatan Ibrahimovic.   Zlatan Ibrahimovic. Foto: AP

Zlatan Ibrahimovic är stekhet inför sommarens transfermarknad.

Nu uppger Telefoot att svensken hunnit tacka nej till ett bud från Kina i storlek ”XXL”.

Zlatan Ibrahimovic är – för första gången i karriären – på väg att spela ut ett kontrakt och kan under hela våren fritt förhandla med vilken klubb han vill inför en gratis övergång som bosman-spelare i sommar.

Svensken är föga förvånande sommarens hetaste bosman-spelare inför nästa transferfönster och intressenterna uppges vara många.

Efter 2–1-segern mot Chelsea tidigare i veckan öppnade den svenske landslagskaptenen för en flytt till Premier League och efteråt gick tidningen The Mirror så långt att de öppet vädjade till de engelska klubbarna att värva PSG-stjärnan. LÄS OCKSÅ Zlatan i Sverige när PSG tacklar skandalspelaren

Öppen för England och USA

Nu uppger franska Telefoot att Zlatan redan tackat nej till ett konkret erbjudande från en kinesisk klubb. Det är Le10Sport som vidarebefordrar tv-kanalens uppgifter om att svensken nobbat ”ett kolossalt erbjudande” i storleken ”XXL” från den kinesiska högstaligan.

I stället för Kina uppger Telefoot att Zlatan inte skulle stänga dörren för en flytt till MLS eller Premier League i sommar.

I förra veckan stod det klart att Zlatans lagkamrat i PSG, Ezequiel Lavezzi, fortsätter sin karriär i Kina. Argentinaren uppges tjäna 12 miljoner euro hos nykomlingen China Hebei Fortune. LÄS OCKSÅ PLUS Köpte loss kyrka – för 110 miljoner

Zlatan Ibrahimovic Premier League
SENASTE NYTT

Sportbladet

Visa fler
SPORTBLOGGAR
SILLY SEASON

Rykten & övergångar

Om Aftonbladet