Aftonbladet
Dagens namn: Inga, Ingalill
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

”I fysisk konfrontation efter ligacupfinalen”

Uppgifter: Sterling attackerad av Liverpool-supporter

Foto: TT

Raheem Sterling fick lyfta ligacuppokalen tillsammans med sina lagkamrater i Manchester City.

Efter matchen hamnade stjärnan i en fysisk konfrontation med en Liverpool-supporter, uppger Manchester Evening News.

Det var i somras som Raheem Sterling lämnade Liverpool och flyttade till Premier League-rivalen Manchester City. Affären blev enormt uppmärksammad i England då prislappen, 49 miljoner pund, gjorde Sterling till den dyraste engelske spelaren någonsin.

Men alla var inte nöjda med affären. Liverpool-fansen var måttligt nöjda med att 20-åringen lämnade klubben efter att ha fått sitt genombrott på Anfield.

Skulle fira

När lagen möttes i söndagens ligacupfinal på Wembley buades Sterling ut av Liverpool-fansen så fort han rörde bollen. Men lokaltidningen Manchester Evening News rapporterar i dag att det blev ännu värre efter matchen.

Tidningen uppger att Sterling hamnade i en fysisk konfrontation med en Liverpool-supporter när City-truppen skulle fira titeln i en Wembley-loge efter prisceremonin.

”You fucking Judas!”

Enligt Evening News kände Sterling en arm runt sina axlar och förväntade sig en vänlig City-supporter eller lagkamrat – men mannen i fråga drog i stället stjärnan åt sidan och skrek ”You fucking Judas!” i Sterling ansikte.

Enligt lokaltidningen var mannen i fråga Liverpool-supporter och innan en chockad Sterling hunnit reagera bröt sig City-lagkamraten Kevin De Bruyne mellan tillsammans med en säkerhetsvakt.

Evening News uppger att det alltjämt är oklart Liverpool-supportern lyckades ta sig igenom säkerheten och in på ett område som krävde ackreditering.

Raheem Sterling Premier League Manchester City Liverpool FC
SENASTE NYTT

Sportbladet

Visa fler
SPORTBLOGGAR
SILLY SEASON

Rykten & övergångar

Om Aftonbladet