Spelade oavgjort – nu är pressen på Tottenham

Succélaget spelade oavgjort mot Manchester United.

Men redan i dag kan de bli osannolika mästare.

Under klubbens 132-åriga historia har Leicester aldrig vunnit en ligatitel. Nu är de närmare än någonsin.

Vid tre poäng mot Manchester United skulle de omöjliga bli möjligt. Men Leiciester fick sämsta tänkbara start på Old Trafford.

Anthony Martial gav hemmalaget ledningen redan efter åtta minuter. Men säsongens stora succélag svarade åtta minuter senare. Lagkaptenen Wes Morgan nickade in 1-1 efter en frispark.

Resultatet stod sig till halvtid. Leicester öppnade bäst efter paus och serieledarna hade flera farliga chanser.

Drinkwater utvisad

I den 87:e minuten åkte Danny Drinkwater på sitt andra gula kort efter att han dragit ner Memphis Depay precis vid straffområdet.

United ville ha straff, men fick nöja sig med frispark.

United lyckades dock aldrig få i någon ledningsmål och matchen slutade 1-1.

– Vi fick försvara mycket i dag. Det är en poäng och ett steg i rätt riktning, säger Wes Morgan.

Oavgjort räcker inte för att säkra titeln, men Leicester leder nu åtta poäng före Tottenham. Ligatvåan måste därmed vinna mot Chelsea i dag annars får Leicester fira första ligatiteln i kavaj.

– Trofén är inte vår förrän vi har båda händerna på den. Vi kommer att kolla på matchen i morgon, sedan får vi se om det är vår dag, säger Morgan.