Aftonbladet
Dagens namn: Marika, Marita
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Armenteros: Är klart

Lämnar för Molins & Safaris Anderlecht

Stjärnskottet Samuel Armenteros gör succé i Holland och Heracles, en klubb han stannar i även efter sista januari.   Stjärnskottet Samuel Armenteros gör succé i Holland och Heracles, en klubb han stannar i även efter sista januari. Foto: BILDBYRÅN

Samuel Armenteros kontrakt med Heracles går ut efter säsongen.

Nu lämnar 23-åringen för spel i belgiska Anderlecht.

– Det är ett jättesteg att gå till en klubb som spelar i Champions League och det är ju den största klubben i Belgien, säger Armenteros till SVT.

Samuel Armenteros har imponerat under de senaste åren i holländska Heracles. Det ger nu 23-åringen en chans i Champions League-klubben Anderlecht.

– Det hände ganska snabbt. Min agent har varit i Bryssel och vi kom överens ganska fort, säger Armenteros till SVT.

– Det är ett jättesteg att gå till en klubb som spelar i Champions League och det är ju den största klubben i Belgien.

Kan dröja till sommaren

Anfallaren har i första hand skrivit under ett avtal som gäller från sommaren. Kommer klubbarna överens om en övergångssumma kan dock flytten ske redan nu.

– Det kan hända i veckan.

Det nya kontrakt är skrivet över tre år och svensken blir nu lagkamrat med bland andra Behrang Safari och Guillermo Molins. Den senare väntas dock lämna – men hans öde är inget som skrämmer Armenteros.

– Jag har pratat med Guillermo, men hans situation är annorlunda. För mig är det en ny start, med en holländsk tränare som känner till mig sen innan, säger Armenteros.

SENASTE NYTT

Sportbladet

Visa fler
SPORTBLOGGAR
SILLY SEASON

Rykten & övergångar

Om Aftonbladet