Fabiano erkänner: Bollen rörde handen

Menar ändå att Brasiliens 2–0-mål var regelrätt

FOTBOLL

I går ljög han för domaren om sitt mål mot Elfenbenskusten.

Men nu erkänner Brasiliens Luís Fabiano att det var hands.

– Det var oavsiktligt. Det är ett av de vackraste mål jag har gjort i karriären, säger han.

Fabianos viktiga 2–0-mål kom till efter att anfallaren tagit med sig bollen med både armen och handen. När domaren frågade honom efter målet nekade dock brassen till att ha använt händerna.

Nu låter det annorlunda.

– Det är sant, bollen rörde min hand och sen min skuldra. Men det var oavsiktligt. Det är ett av de vackraste mål jag har gjort i karriären, säger han enligt espn.com.

"Fick ett mål gratis"

Fabiano tycker fortfarande att målet var regelrätt, något som knappast Elfenbenskustens förbundskapten Sven-Göran Eriksson håller med om. I går riktade han hård kritik mot domarteamet.

– Det fick ett mål gratis, sa han bland annat då.

De sista matcherna i grupp G spelas på fredag 16.00, då Brasilien möter Portugal och Elfenbenskusten möter Nordkorea.