Aftonbladet
Dagens namn: Evert, Eilert
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Silly season

Daniel Larsson lämnar Malmö – för La Liga

"Jag har fått ett mycket bra intryck"

Daniel Larsson är nöjd med flytten   Daniel Larsson är nöjd med flytten Foto: Scanpix.

Malmö FF:s anfallare Daniel Larsson, 25, bekräftar nu att han lämnar den skånska klubben för spel på betydligt varmare breddgrader.

Som Sportbladet kunde avslöja för en månad sedan lämnar Daniel Larsson Malmö FF för Real Valladolid i spanska La Liga. För Fotbolldirekt.se bekräftar nu Daniel Larsson själv affären. Kontraktet sträcker sig enligt Fotbolldirekt.se över tre och ett halvt år.

– Det har varit klart ett tag. Jag har vetat om att det ska bli klart en tid. Det är inte riktigt spikat när jag åker ner men det kommer att lösa sig i dagarna. När jag kommer ner så börjar jag träna med klubben på en gång men jag får inte spela matcher förrän i januari, säger Daniel Larsson till Fotbolldirekt.se.

Till nykomlingen

Efter att ha missat guldet är nu alltså nästa smäll för Malmö FF bekräftad. Anfallaren, som gjort fyra mål denna säsong, styr kosan söderut.

Real Valladolid är nykomlingar i La Liga och har inlett säsongen stabilt med fyra vinster hittills och ligger just nu åtta i tabellen.

– Det ser bra ut, det verkar vara en bra och välordnad klubb. Jag har fått ett mycket bra intryck, säger Daniel Larsson till Fotbolldirekt.se

Larsson kom till Malmö FF från BK Häcken 2009, och lämnar Malmö som bosman.

ALLSVENSKANS GULDSTRID
Tippa din egen sluttabell

Vem tror du vinner allsvenskan i fotboll?

Tippa resultatet i de återstående matcherna för guldkandidaterna för att se din sluttabell.

OBS! Du måste tippa samtliga matcher i alla omgångar för att kunna se sluttabell och dela din tabell på Facebook.

Under pågående tippning kan du uppdatera tabellen för att se ställning utifrån dina ifyllda resultat (när du uppdaterat tabellen kan du ej ändra redan ifyllda resultat).

SENASTE NYTT

Sportbladet

Visa fler
SPORTBLOGGAR
SILLY SEASON

Rykten & övergångar

Om Aftonbladet