Aftonbladet
Dagens namn: Sabina
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Sportbladet / Hockey

Sedinarna, "Foppa" och Zetterberg i samma lag

Icebreakers möter Njurunda och Visby

Peter Forsberg, Henrik Zetterberg och Nicklas Bäckström är några av spelarna i årets Icebreakers-lag som nästa vecka spelar mot Njurunda och Visby.

–Jag tycker vi fått ihop ett intressant och väl komponerat gäng. I vanlig ordning ser vi fram emot de här matcherna, säger Icebreakers grundare Peter Forsberg.

Varje år spelar Icebreakers några matcher och pengarna man får in går till hockeyproffsens stiftelse i Västernorrland – som sedan delas ut till handikappade och sjuka barn i länet. Sedan starten 2002 har Icebreakers totalt delat ur närmare sex miljoner kronor.

I år kommer laget att möta Njurunda i Modin/Zetterberg-hallen den 8 augusti. Dagen efter åker Icebreakers till Gotland för att spela mot Visby Roma Hockey.

Som vanligt mönstrar Icebreakers ett namnkunnigt lag med bland andra Peter Forsberg, Henrik Zetterberg, Nicklas Bäckström, bröderna Sedin och Gabriel Landeskog.

– Jag tycker vi fått ihop ett intressant och väl komponerat gäng. I vanlig ordning ser vi fram emot de här matcherna, säger Icebreakers grundare Peter Forsberg i ett pressmeddelande.

SENASTE NYTT

Sportbladet

Visa fler
SPORTBLOGGAR
SILLY SEASON

Rykten & övergångar

Om Aftonbladet