Aftonbladet
Dagens namn: Verner, Valter
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG

Satsa aldrig mer än halva lönen på mina tips...

Det finns ingenting inom hockeyn som är roligare än ett slutspel. Match varannan dag, lite lätt träning, stor förväntan inom laget, bland alla supportrar och media.

Tyvärr är även i år mitt förväntansfyllda omklädningsrum utbytt mot en solstol och en kall dryck.

Johan Hedberg. FOTO: GETTY IMAGES   Johan Hedberg. FOTO: GETTY IMAGES

Jag får nöja mig med att följa det här mycket intressanta slutspelet i soffan framför en HD-sänd match. Vad gjorde jag innan HD? Jag ser inte pucken längre när det inte sänds i HD. Man vänjer sig fort med allt gott i livet...

Inga roliga samtal

Det har varit omtumlande dagar för alla hockeyintresserade i Atlanta då man annonserade att alla våra tränare får gå och att vår GM Don Waddell flyttas upp till President och lämnar över sportchefsrollen till den mycket välrenommerade Rick Dudley.

Det är alltid tråkigt när någon som man jobbat så nära med under ett par år inte får vara kvar på sitt jobb, jag har pratat med alla våra (före detta) tränare under dagen och jag kan lova att det är inga roliga samtal. Jag önskar dom allihopa lycka till i fortsättningen.

Grattis till elitserieplatsen, AIK

Jag blev tillfrågad av min vän, den eminente skribenten Per Bjurman att vara lite gästkrönikör inför Stanley Cupslutspelet, så här bredvid kommer lite av mina tankar inför rond 1. Jag hoppas att jag får chansen att återkomma till rond 2.

Tills dess får ni njuta av en mycket intressant SM-final och massor av Stanley Cup-hockey.

Jag har aldrig varit bra på att tippa så jag råder er att inte sätta mer än en halv månadslön på mina tips...

Slutligen vill jag skicka ett stort grattis till Dick Tärnström och hela AIK för deras avancemang till elitserien. Även om det tar emot något väldeliga...

Nästa år får eliten sällskap av ett ungdomligt Leksands IF!!!

SENASTE NYTT

Sportbladet

Visa fler
SPORTBLOGGAR
Brennings blogg

Patrik Brenning

Om Aftonbladet