Aftonbladet
Dagens namn: Georg, Göran
Årets bästa sajt. Årets nyhetssajt. Årets Dagstidning digitalt.

Röglefansens krav: ”Visa hjärta”

Hängde upp sitt budskap på egna arenan

Ännu en förlust och fast förankrade som tabelljumbo – Rögles läge är mycket prekärt just nu.

I natt valde några av klubbens supportrar att hänga upp ett lakan med uppmaningen ”visa hjärta” på egna arenan.

– Från organisationen jobbar vi stenhårt med att komma ur det här, både med hjärta och hjärna, säger klubbdirektören Magnus Blomsterberg till Sportbladet.

Det var ett håglöst Rögle som förlorade med 4-1 borta mot Modo igår.

Efter matchen kunde supportrarna konstatera att klubben har sex poäng upp till säker mark och fortfarande ligger sist i elitserien.

Då tog några besvikna supportrar saken i egna händer och hängde upp ett lakan med texten ”visa hjärta” på utsidan av hemmarinken Lindab Arena under natten.

– Vi har fullt förstående för att våra trogna supportrar är missnöjda. Vi är själva väldigt besvikna och absolut inte nöjda med vår nuvarande placering, säger klubbdirektören Magnus Blomsterberg till Sportbladet.

”Tråkigt på det här sättet”

Blomsterberg är däremot inte helt nöjd med sättet som supportrarna visade sitt missnöje på.

– Naturligtvis väldigt tråkigt att det kommer upp på det här sättet. Vi jobbar stenhårt i hela organisationen för att komma ur den här situationen, säger han.

Kan ni visa mer ”hjärta”?

– Från organisationen jobbar vi stenhårt med att komma ur det här, både med hjärta och hjärna. Men vi är inte nöjda med det som har levererats på isen.

Den åsikten speglas också hos tränaren Dan Tangnes som sågade några av spelarnas insats mot Modo i C Mores intervju efter matchen.

SENASTE NYTT

Sportbladet

Visa fler
SPORTBLOGGAR
Om Aftonbladet

Populära bildspel via Shootitlive