TV: Följ PCA från Bahamas

SPORTBLADET

Det är dags för årets första stora pokerturnering.

Mitt i lyxparadiset avgörs PCA på Bahamas.

Du följer allt från turneringen i spelaren ovan.

■ ■ ■ Sändningen inleds 21.00 på tisdag 6 januari.

FAKTA

SÅ SÄNDS PCA FRÅN BAHAMAS

06/01/2015 SUPER HIGH ROLLER DAY 1 (WEBCAST SET)

START TIME 15:00 EST (21:00 CET)

END TIME: AFTER 8 LEVELS OF PLAY

07/01/2015 SUPER HIGH ROLLER DAY 2 (WEBCAST SET)

START TIME: 12:00 EST (18:00 CET)

END TIME: TBC

08/01/2015 SUPER HIGH ROLLER FT CARDS UP (TV SET)

START TIME: 14:00 EST (20:00 CET)

END TIME: UNTIL THE WINNER

09/01/2015 LAPT FT CARDS UP (WEBCAST SET)

START TIME: 13:00 EST (19:00 CET)

END TIME: UNTIL THE WINNER

10/01/2014 MAIN EVENT DAY 2 (TV SET)

START TIME 12:00 EST (18:00 CET)

END TIME APPROX. 21:00 EST (01:00 am CET)

11/01/2015 MAIN EVENT DAY 3 (TV SET)

START TIME 12:00 EST (18:00 CET)

END TIME APPROX. 21:00 EST (01:00 am CET)

12/01/2015 MAIN EVENT DAY 4 (TV SET) – POTENTIAL BONUS COVERAGE OF THE ACP FT

START TIME 12:00 EST (18:00 CET)

END TIME TBC

13/01/2015 MAIN EVENT DAY 5 (TV SET)

START TIME 12:00 EST (18:00 CET)

END TIME: TBC

14/01/2015 MAIN EVENT DAY 6 FT – CARDS UP WEBCAST WITH ONE HOUR DELAY

START TIME: 14:00 EST (20:00 CET)

END TIME: UNTIL THE WINNER

Sportbladet Poker